Wątróbki wczoraj zrobiłem. Rewelacja. W ostatniej chwili przyszło mi do głowy żeby je podlać czerwonym winem. Przyprawiłem je wcześniej imbirem. I ten imbir połączył się z winem w taką kombinację, że bajka. Bardzo mądry wpis o misce. Łapka zielona. Nie jem za dużo owoców i oliwy z oliwek. Cała reszta dość podobna. Z chorowaniem też.
Nattokinase możesz spróbować 200-300 mg ed Pozatym profilaktyka Czosnek Zawiera allicynę i ajoen (zapobiegają zlepianiu się krwinek). Lekarze zalecają go osobom po zawale. Trzeba go jeść regularnie, co najmniej 2 razy dziennie ząbek lub dwa. Jest tak skuteczny, że aby uniknąć krwotoku, warto go odstawić na 3 dni przed zabiegiem, np. wyrwaniem [...]
[...] 4 szt boczek wędzony surowy 100 gram pieczarki 200 gram ziemniaki 1 kg mąka z płatków owsianych 100 gram maka pszenna 100 gram 2 jajka czosnek pół główki sos sojowy curry imbir w kawałku łyzka skrobi ziemniaczanej jogurt naturalny 500 gr Szynkę kroimy w kawałki 1-1.5 cm i na łyzce oleju kokosowego podsmażamy z przyprawami curry,wędzona [...]
[...] wodą, lekko studzisz i pijesz rano i wieczorem), do którego możesz też albo dorzucić trochę liści mięty, albo wcisnąć cytrynę. Mnie pomaga na wszelkie bóle żołądka i ułatwia trawienie. W ostateczności można zastosować herbatkę imbirową zamiast naparu, jeśli ktoś ma problem z dostępnością tego pierwszego, ale napar jest jednak bezkonkurencyjny.