SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Aminki, ZMA, Białko...

    Post
    Odżywki i suplementy

    jesz z pozywienia, to nie ma najmniejszego sensu nic kupowac. HMB - opinie skrajne...polowa uwaza ze dziala, polowa ze nie... kwestia jest co bys chcial osiagnac przez branie hmb? Hmb jest dobrym antykatabolikiem, wykazuje jakies tam dzialanie synergistyczne z kreatyna (ludzie chwala takie polaczenia), ale nie wierzylbym w zadne cuda typu tluszcz m

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1582 Data: 2007-06-17 17:34:24 Liczba szacunów: 0
  • zaproponujh cos

    Post
    ATLETA

    Jeśli chodzi o witaminy to proponuję Maxivit Naturella lub Hi-Tec A-Z. Glutaminę ja osobiście biorę Vitalmaxa, ale jeśli chcesz zapłacić więcej to możesz wziąć Ultimate lub Olimpa. Co do HMB opinie są zróżnicowane, ja biorę cały czas Vitalmaxa i jestem zadowolony. Z innych HMB proponuję Olimpa lub Treca.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 999 Data: 2004-06-02 16:32:53 Liczba szacunów: 0
  • Oczekiwane HMB+ Największa dawka HMB na rynku!!!

    Post
    FITMAX

    To prawda,że co do działania i skuteczności HMB opinie są podzielone. Znam zawodników, którzy przygotowuja się z HMB, ja jednak wolę inne suplementy. Trzeba jednak samemu spróbować i to przez co najmniej 2 miesiące systematycznej suplementacji ok.3000mg dziennie

    Odpowiedzi: 65 Ilość wyświetleń: 8948 Data: 2008-10-30 13:50:19 Liczba szacunów: 0
  • hmb opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    nic mi po tym nie bedzie wiecie jakies skutki uboczne..?? mam 15 lat jakąś diete prowadze schudłeb bez hmb 8 kg i przydałoby sie zrobic teraz rzeźbe....ale czy mi to pomoże..?? w sumie teraz juz nic nie wiem po przeczytaniu komentarzy nie wiem czy kupowac czy nie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2523 Data: 2011-08-31 07:09:52 Liczba szacunów: 0
  • glutamina i hmb opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Siema.Czytalem juz kilka wszelakich artykułów o tych środkach.Co WY o tym sądzicie?czemu te opinie odbiegają od siebie?jedni promują super działanie tych suplementów,drudzy wbrew przeciwnie.pozdro

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2034 Data: 2012-02-08 10:24:22 Liczba szacunów: 0
  • OLIMP czy HI-TEC

    Post
    Odżywki i suplementy

    Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia o hi-tecu Creatine powder- do kitu zupelnie na mnie nie podzialala, ale to kwestia organizmu Amino Anabol pq - super sprawa sila skoczyla i nawet troszke masa Hmb - opinie sa o nim zle, ale na mnie dzialalo super nic tluszczu sie nie zawiazywalo, a ja lapie tluszcz bardzo latwo Super mass pro - ten jest za to chwa

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 2064 Data: 2002-11-09 22:06:43 Liczba szacunów: 0
  • lato-masa,zima-redukcja??

    Post
    Odżywki i suplementy

    mozesz dokupic choc moim zadaniem zbedne.. hmb - opinie podzielone glutamina - dobra w okresie jesienno zimowym z racji korzystnego dzialania na uklad immunologinczy tauryna - calkeim spoko , fajnie pobudza , wieksza pompa zma - polcam apteczne ! lepsza regeneracja fajnie sie spi qp suple zdrowotne ! omega 3/ tran do tego jakies witaminki k

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 3615 Data: 2005-08-24 00:59:35 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja tkanki tluszczowej

    Post
    Odżywki i suplementy

    ogólnie jak masz dużo kasy to możesz uderzyć w te hmb opinie są podzielone jak jest się dowiesz jak sam spróbujesz jedni mówią że działa antykatabolicznie inni że nic nie daje ogółem nie bazowałbym na samym TSE

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 957 Data: 2006-12-17 11:55:06 Liczba szacunów: 0
  • Plan do oceny

    Post
    Trening dla początkujących

    przysiady (ogólnie ćwiczenie nóg) pomaga w rozwoju innych mięśni, ostatnio jednak miałem problemy z kolanami dlatego nie uwzględniłem nóg w treningu, bałem się nawrotów. Dorzucę je do pleców i barków, może małym ciężarem się nic nie stanie :) co do hmb, opinie są podzielone z tego co wyczytałem, chce spróbować, może akurat... dzięki za odpowiedzi

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 492 Data: 2011-08-27 16:16:13 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna hmb

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam, pozwolę sobie wkleić wypowiedź P. Sławka Ambroziaka nt. HMB: "Jakiej to porady nie udzielimy naszemu, nowemu koledze, to absolutnie nie zgodzę się z tym, że hmb jest do d... Damix, ciekaw jestem, na czym opierasz taką opinię o hmb?... Ten suplement nie działa tak silnie, ale krótkotrwale, jak kreatyna . Działa słabiej, ale za to jego

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1220 Data: 2004-10-20 11:33:59 Liczba szacunów: 0
  • Efekty brania kreatyny

    Post
    Odżywki i suplementy

    9:41 Suplementacja Jakie brac pdzywki zeby szybko przytyc?? 2003-08-06 15:04:30 Odżywianie Creapure + Super Whey Gainer, czy to ma sens? 2003-08-05 23:42:05 OLIMP kreatyna+hmb+deribose 2003-08-05 23:24:01 Suplementacja Suplement na poczatek 2003-08-05 21:06:08 Suplementacja susta, omka, oxy, meta. 2003-08-05 11:09:57 Doping Proszę o poradę...

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 5169 Data: 2003-08-17 09:39:53 Liczba szacunów: 0
  • HMB

    Post
    Odżywki i suplementy

    Jakiej to porady nie udzielimy naszemu, nowemu koledze, to absolutnie nie zgodzę się z tym, że hmb jest do d... Damix, ciekaw jestem, na czym opierasz taką opinię o hmb?... Ten suplement nie działa tak silnie, ale krótkotrwale, jak kreatyna . Działa słabiej, ale za to jego aktywność nie spada z czasem stosowania, więc ostateczne efekty suplementacj

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 2790 Data: 2004-10-19 09:54:46 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Alri Venom + Olimp Knockout by skorup pods.str.25

    Post
    Odżywki i suplementy

    PODSUMOWANIE Pora na podsumowanie mojej prawie 50-dniowej walki z fatem z czego 35 dni zostało zrelacjonowanych na forum. Pierwsze 2 tyg (okres "15" HST) nie został opisany z tej racji że nie miałem jeszcze wtedy supli które chciałem na sobie przetestować. Moja suplementacja ograniczona była wtedy tylko do TSE, HMB, carbo, protein i witam

    Odpowiedzi: 325 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-11 00:07:02 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚĆ - OLIMP HMBOLON NX!!!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Bul - ja to widzę tak sprawę HMB: 1 badania - bardzo dobre 2 praktyka - 90% opinii bardzo pozytywnych 3 nasze Forum - kilku oponentów ignorujących fakty, kilku entuzjastów walczących o opinię HMB i cała reszta zdezorientowanych, młodych kolegów. Nie mam pojęcia, z czego powstały negatywne opinie o HMB na tym Forum? Wydaje mi się, że z faktu relatyw

    Odpowiedzi: 323 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-03 22:21:34 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    uplementy Kreatyna - Problem ?! Pytaj !! 2003-09-12 13:24:54 Odżywki, Suplementy witaimny 2003-09-06 14:07:54 Odżywki, Suplementy tluszcz ?co brac Ultra Ripped thermal pro hmb czy 2003-09-05 12:49:51 Odżywki, Suplementy Fat Burner czy L-karnityna? 2003-09-04 15:17:22 Fitness HMB ?? 2003-09-03 21:53:37 Odżywki, Suplementy Chrom? 2003-09-02 15

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1733 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • HMB czy na prawde nic nie daje?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja tez naleze do przeciwnikow hmb i, tak samo, glownie ze wzgledu na przesadzona reklame. Z tego, co pisza w tych ulotkach, to hmb lepiej wplywa na wzrost sily i masy niz kreatyna, lepiej spala tluszcz niz np animal cuts i jest lepszym antykatabolikiem niz bcaa (oczywiscie wyolbrzymiam, ale wlasnie po to zeby pokazac jak te reklamy wygladaja). Nied

    Odpowiedzi: 51 Ilość wyświetleń: 3679 Data: 2008-11-23 18:38:31 Liczba szacunów: 0
  • HMB CZYSTE KPINY !!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ktory sposob dawkowania kreatyny jest prawidlowy ? Jest kilkanascie wersji. Tak samo jest z HMB. Dokładny sposób działania nie został jeszcze dokładnie wyjaśniony. Ja zdecydowalem sie na HMB, poniewaz co innego mozna kupic ?. Glutamine - sposob dawkownia rowniez nie znany, dzialnie nie pewne, istnieja terorie ze i tak watraba wylapuje glut. Aminokw

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 2527 Data: 2002-03-26 22:14:17 Liczba szacunów: 0
  • Dla 16 latkow

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    edną odpowiedzią swoja na druga. sam napisałeś że:" ...właściwie po kreatynie zostają tylko sterydy bo nie ma od niej mocniejszego suplementu." a później piszesz że hmb jest bardzo mocnym suplementem i dla zawansowanych cytuje: "Po pierwsze hmb jest dla bardzo zaawansowanych" wiec po kreatynie tak jak napisałeś nie pozostają tyl

    Odpowiedzi: 18815 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-03-06 20:51:04 Liczba szacunów: 0
  • HMB badania

    Post
    Odżywki i suplementy

    Biniu - fajnie., są jakies konkrety. SOG. Aczkolwiek przydalby się choc polski rzeczowy komentarz do tych badań i ich wyników, nie wszyscy na forum wladaja na tyle angielskim, zeby przyswoic podane przez Ciebie informacje. Dlatego nie dziwmy się, że temat nie wzbudzil wielkiego zainteresowania. Same badania na temat pewnego synergizmu pomiedzy krea

    Odpowiedzi: 103 Ilość wyświetleń: 11003 Data: 2008-01-25 13:31:31 Liczba szacunów: 0
  • HMB badania

    Post
    Odżywki i suplementy

    Po pierwsze - jestes autorem tego tekstu? Jak nie, to przypominam o prawach autorskich, ktore pozwalają jedynie na "przedruki" fragmentów, a nie calych artykułow (bez zgody ich autora), dodatkowo, upominam, iz nalezaloby podac autora i zrodlo. Nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Jak widac na zalączomnym obrazku, HMB ma j

    Odpowiedzi: 103 Ilość wyświetleń: 11003 Data: 2008-01-14 13:18:22 Liczba szacunów: 0