ello wszystkim...mam pytanie!!!!duzo slyszalem na temat hmb..opinie byly rozne...ale ponad 3/4 byly negatywe..powiedzice czemu tak jest..dlaczego tak wiele osob twierdzi ze nie nalezy tego bracczy kupowac..za wszystki odp dziekuje..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja to bralem schudlem i mi siela spadla
jak ci jakos pomoglem kliknij w parawym dolnym rogu
jak ci jakos pomoglem kliknij w parawym dolnym rogu
...
Napisał(a)
prawda jest taka że to skuteczny suplement, ale drogi i trzeba brać go dużo.
To że jest drogi jest dziwne bo używa sie go do zwiekszania ilości beztłuszczowego mieśnia u krów podczas tuczu.
generalnie jak masz kasę na to żeby brać 7-10g dziennie to jest to godne polecenia. 1,5-3g ma działanie antykataboliczne dużo słabsze od np. glutaminy
RUN CLEAN, RUN FAST!
AGILITY HANDLER PRO
To że jest drogi jest dziwne bo używa sie go do zwiekszania ilości beztłuszczowego mieśnia u krów podczas tuczu.
generalnie jak masz kasę na to żeby brać 7-10g dziennie to jest to godne polecenia. 1,5-3g ma działanie antykataboliczne dużo słabsze od np. glutaminy
RUN CLEAN, RUN FAST!

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
...
Napisał(a)
Opinie są zroznicowane poniewaz kazdy organizm jest inny i kazdy organizm inaczej reaguje na HMB. Sercev w jednej ze swoich wypowiedzi na temat HMB napisal tak : "Myślę, że powinno się mieć własne doświadczenia- nie tylko z HMB, ale z każdym suplementem. Skąd można wiedzieć, czy dany suplement działa, jeśli się go nie wypróbuje? "
Cały układ jest tak silny, jak silne jest jego najsłabsze ogniwo.
Pozdrawiam !
--==Veko==--
...
Napisał(a)
powiem krótko - daruj sobie, chyba ze masz przebogaty zestaw innych suplementów i chcesz hmb traktowac jako uzupełnienie całości
członek-mafia.suple.hardcor.pl
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Willhelm
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=117011
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
No wiec tak, za te pieniadze co bys przeznaczył na pozadny cykl hmb miałbys o wiele wiecej innych bardziej przydatnych rzeczy
Naprawde niepolecam Ci tego srodka, zainwestuj w diete uzupelnij to pozniej innymi suplami i bedziesz bardziej zadowolony
FLY*

FLY*
FLY*
...
Napisał(a)
jednakże Wam powiem ze osobiscie sprobuje HMB Hitec w plynie jeszcze raz, choc ostatnio stosowalem go 2 lata temu i niepowiem ze niebylem zadowolony, placebo to raczej niebylo !! jesli ktos bedzie chcial opisze jak skoncze cykla !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!