[...] i tutaj jest podobnie, niby czuć ten owoc, ale przebija przez to chemia 1. Ciastko 2. Wanilia 3. Czekolada 4. Truskawka Smaki oceniam w takiej kolejności, co do gęstości i rozpuszczalności produktów wszędzie wystarczłyo parę machnięc shakera, żeby produkt był gotowy, żadnych grudek, czy piany, pod tym względem naprawdę jestem mile zaskoczony :-)
Wygląda całkiem ok tylko tą zupę rozbiłabym na czynniki pierwsze, bo to co wbite w kalkulator jak gotowy produkt może mieć inne wartości niż to co Ty zrobisz sama.
[...] 30 min. Strój już prawie skończony, choć miałam awarię z dołem, trener unał, że inny krój będzie lepszy i trzeba było szyć od nowa. Zatem niedługo odbieram już cały komplet gotowy i wyklejony. Już się nie moge doczekać :-D Cały czas tak się super czulam i uznalam, że a taka redukcja, ze nawet nie czuję, ze jestem na deficycie, ale jednak to [...]
Ja pakuje odrazu wszystko :) 40min Max I posiłek dla 2 osób gotowy. Jedyny minus jak dla mnie to mycie meiszadełka (po tym jak coś jest mocno przyprawione)
[...] tej anaologwej galki - twoj jest nowszy? uzytkuje ponad rok i moge polecic kazdemu, super sprzet i fajnie zarcie smakuje, do tego jest wiele opcji. tez uzywalem tych pojemnikow z ikea a kuraka np. mozna robic w sreberku, zawsze biore sobie te 300g i doleje troche oliwy, robia taka 'kuleczke' na grillu i w 20 minut gotowy i swietnie smakuje :-)
[...] - twoj jest nowszy? uzytkuje ponad rok i moge polecic kazdemu, super sprzet i fajnie zarcie smakuje, do tego jest wiele opcji. tez uzywalem tych pojemnikow z ikea a kuraka np. mozna robic w sreberku, zawsze biore sobie te 300g i doleje troche oliwy, robia taka 'kuleczke' na grillu i w 20 minut gotowy i swietnie smakuje :-) Mój model to af400eu
Też obstawiam że za szeroko za sobą ustawiłaś ręce - najlepiej dąć wąsko na szerokość tułowia, a dwa to za daleko od miejsca podparcia rąk był tułów - i kłopot gotowy. Myślę że źle Ci się mógł ustawić obojczyk w stawie barkowo- obojczykowym i stąd ten dalszy ból przy podnoszeniu ręki. Dobry fizjo w kilka sekund wstawi go na miejsce. Możesz też [...]
[...] Musze uważać zarówno na to co jem (produkty raczej lekkostrawne) jak i na ilość. Jak czuje się lepiej to odrazu głód większy, ale nie moge zjeść za dużo na raz, bo problem gotowy. A o "za dużo" wcale nie trudno, bo jeden sucharek, pół tosta czy pół jabłka potrafi zrobić różnice @@-) Poza tym brak ćwiczeń i leżenie mi nie służy, zaczynają się [...]
[...] A jakie filmy potrzebuje od Was do pierwszego odcinka ? -Długość ok 30 sekund -Najlepiej przesłać na mój messenger-takie filmy przechodzą bez problemu -jak bedziecie mieli gotowy filmik-pisac na priv podam messenger. -krótka wypowiedź w dowolnym miejscu i scenografii wg Waszej fantazji(na pewno każdy z Was coś oryginalnego wymyśli ) -zwracajcie [...]
Pierwszy odcinek mam właściwie gotowy. Nie wyszło to tak jak sobie wyobrażałem ale myślę,że się to rozkręci w kolejnych odcinkach. Dzieki panowie za dostarczone filmy-są też umieszczone. Jeszcze nad opisem paracuję
Juz jest gotowy 6 odcinek carpe Diem. W rolu głównej tym razem Kanciapa i jego niesamowita przemiana. Zapraszam do obejrzenia i dyskusji. https://youtu.be/BcafILAsoBc
[...] konna Mobilizacje: wałkowanie poślada i dwójek Miska: jaglanka z daktylami i jabłkiem, mozarella z pomidorami, jajecznica z boczkiem i pierczarkami, brzoskwinia, banan Samopoczucie: czekam na @ Grzeszki: brak Lajfhak na dziś: jaglankę na słodko można trzymać ok 24h w temperaturze pokojowej. Potem wystarczy dolać nieco wrzątku i posiłek gotowy.
[...] g mąki, mieszamy, przykrywamy i stawiamy na jakieś 3 godziny w temperaturze 25 – 30 stopni, ale u mnie bywało i w niższej. Po tym czasie nasz zaczyn powinien być gotowy do robienia ciasta. Gotowy zaczyn (oczywiście znowu dotyczy to zaczynu trochę starszego niż zupełny młodzian) powinien być u góry lekko wklęsły, ewentualnie krótko [...]
[...] basmati) i chwile go podsmazyc z zielenina 5. zalac goraca woda lub rosolem (nie za duzo plynu. lepiej potem dolac niz zeby wyszlo zbyt wodnite) 6. gotowac az ryz bedzie gotowy (mieszajac i dolewajac troche plynu jesli trzeba, na koniec musi wyparowac prawie caly) 7. pod koniec gotowania mozna dodac np miesa mielonego lub w kawaleczkach - [...]
[...] raz Na dzień dobry pół szklanki mąki razowej i pół szklanki wody, ma mieć konsystencję gęstej śmietany, przykrywasz, stawiasz w cieple, codziennie przez 5 dni dokarmiasz mąką i wodą. Po 5 dniach masz zakwas gotowy. Pomiędzy użyciami trzymaj w lodówce, albo zamroź, 5 dni przed zrobieniem chleba wyciągasz, ogrzewasz i znów zaczynasz dokarmianie :)
szklanki wody, ma mieć konsystencję gęstej śmietany, przykrywasz, stawiasz w cieple, codziennie przez 5 dni dokarmiasz mąką i wodą. Po 5 dniach masz zakwas gotowy. Pomiędzy użyciami trzymaj w lodówce, albo zamroź, 5 dni przed zrobieniem chleba wyciągasz, ogrzewasz i znów zaczynasz dokarmianie :) Ja po 2-3 dniach dodaje nastepne 1,5.A jak zrobie [...]