[...] w sumie 100 ww 50 g bialka 15g t ok 19 odzywka (nie wiem czy moge napisac bo jest to konkurencyjna firma) UYM 70 ww 50 bialka 15 t ok20:30 platki owsiaqne jajka (placek) filet z kurczaka 80ww 50 bialka 25 t czy moze to wsyztsko tak wygladac? czy dopuszczalne jest przesowanie godzin karmiania..np zamiast 16-30 jak zwykle to bywa zaczac h [...]
[...] jak piszą na get big np , 1 gram of protein for 1 pound of bodyweight wystarczy. Sam mam wiele takich przykładów na siłowni. Koleś na sniadanie zjada serek wiejski na obiad filet z dorsza, na kolacje kanapki z wędliną a przy wzroscie 175 cm waży 98 kg, dobrze nabity i silny w pyzdę (280 kg w martwym ciągu w wieku 40 kilku lat) Zmieniony przez - [...]
Witam, ja natomiast do usmażenia fileta z kurczaka używam Panini Maker'a, bez tłuszczu zajmuje mi to 10 minut, a poza tym filet który zostanie wrzucony na wysoką temperaturę zamyka pory, przez co mięsko zostaje mega soczyste :) Zmieniony przez - QuattroKrk w dniu 2016-12-11 01:01:41
Niestety w dzienniku nie ma pozycji Filet z piersi kurczaka (surowy). Płatki których używam nie mają dodatku cukru. jeśli chodzi o tego shake'a to rozumiem że mam go nie liczyć jako posiłek ? codziennie zabieram jeden ze sobą ze względu na prostotę w transporcie. i jeśli chodzi o tłuszcze to czy mogę po prostu dodać więcej oliwy ? ( tuńczyk jak i [...]
To już są ilości po obróbce. Filet z kurczaka po ugotowaniu wrzucony na wagę. Łosoś świeży kupny. zawsze wszystko wazysz przed obrobka termiczna i takie wartosci wpisujesz w dziennik posilkow.
Witam zacne grono forumowiczów};-) Wszystko idzie idzie tylko jakoś dojść nie chce:-D Walczę z tą wagą walczę i spada ale nie mogę przełamać tego dziadoskiego 90kg dziś było 90,3 kg ehhhh Wpadłem w rytm treningowo, żywieniowy i jest całkiem ok tylko niestety to sadło uparte jak diabli ;) Ten tydzień solidnie przepracowany i jestem zadowolony z [...]
filet wędzony z cebulą na chrupko czosnkiem i oscypkiem /SFD/Images/2015/12/13/217ebc5455a5425687de4b68f7b4cf5c.jpg /SFD/Images/2015/12/13/365565708354416abeb83277122f27d4.jpg
[...] sztangielką miedzy nogami 10/8/8 3. Siad tylni 8/8/6 (4210) 3. Wykroki chodzone 14/12/10 5. Martwy ciąg na prostych nogach 12/10/10/8 6. Hip thrust 3 x 12 Dieta I. 150 g fileta z kurczaka, 20 g oleju kokosowego, warzywa II. 150 g fileta z indyka, 100 g ryżu III. Krem warzywny z ziemniakami + 50 g indyka IV. 150 g filet z indyka, 50 g ryżu, 10 [...]
[...] sztangielką miedzy nogami 10/8/8 3. Siad tylni 8/8/6/6 (4210) 3. Wykroki chodzone 14/12/10 5. Martwy ciąg na prostych nogach 12/10/10/8 6. Hip thrust 12/12/14 Dieta I. 150 g fileta z kurczaka, 20 g oleju kokosowego II. 150 g fileta z indyka, 100 g ryżu III. 100 g fileta z kurczaka, 50 g kaszy jaglanej IV. 150 g filet z kurczaka, 50 g ryżu, 10 g [...]
Filet nie ma obróbki? Nie wiesz co piszesz; )))) http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kuczaki-ostrzykiwane-plynem-przed-sprzedaza-VIDEO-Oszustwa-w-handlu-00008773 I pamiętaj że aminokwasy z białka z piersi kurczaka nie przyswajają się w 100% tylko 80-90%. A WPC zawsze w 100%, bo białko serwatkowe ma najwyższą wartość biologiczną.
[...] wiem co rozumiesz przez termin "absorpcja", bo raczej nie to sam co ja http://sjp.pl/absorpcja Porównanie - proch vs kura jest delikatnie mówiąc d*py. Nie jesz kury, jesz filet z tej kury. WPC jest z mleka krowy, wiec porównuj krowę do kury. I poczytaj sobie trochę o procesie produkcji WPC (ale i filetach też), bo widzę że nie masz pojęcia jak [...]
Ale ja wiem, jak powstaje wpc. Jest to produkt uboczny mleka (które po wydojeniu poddawane jest mocnej obróbce...), filet z piersi kurczaka nie jest takim produktem. Ale chcesz możemy sobie tak pisać, aż ktoś nie dostanie bana. Ja niczego nie neguję, zauważam tylko fakty. Ale zacietrzewienie doprowadza Cię już do skrajnych i niegrzecznych uwag. [...]
Kiedy podsmażam filet z kurczaka w kawałkach, np. do chińszczyzny - kroję go cienko (na ok.5-6 mm) w poprzek włókien (tzn. w poprzek całego fileta) - dzięki temu te plasterki mają krótkie włókna i łatwiej się gryzie, niż kostkę %-). Cienko krojone mięso lepiej też przechodzi smakami przypraw i jest dla mnie o wiele smaczniejsze, niż krojone z [...]
[...] spożycia można je pokroić na drobniejsze kawałki, wówczas to będzie chwila moment kiedy mięso będzie gotowe do jedzenia. Jeżeli natomiast wolimy większe kawałki, bądź cały filet w całości, smażymy na małym ogniu podlewając wodą co jakiś czas aby mięso się nie przypalało z zewnętrznej strony i aby podnieść temperaturę. Smażymy pod przykryciem. Z [...]
24.03.2017 Dzień jak co dzień, bez treningu, zaczyna się weekend, jutro trening - żyć, nie umierać :) Dieta: Okno 12-20 1. Naleśniki z twarogiem (miały być placki, ale zapomniałem mąki i proszku do pieczenia) /SFD/2017/3/25/bbe9b3e093294f5ca0268d059375f10b.jpg 2, Kura + ziemniaki + warzywa 3. Filet wędzony podsmażany z warzywami + sos domowy + ser [...]
To już są ilości po obróbce. Filet z kurczaka po ugotowaniu wrzucony na wagę. Łosoś świeży kupny. A zapotrzebowanie wyliczałem z podwieszonego tu tematu. wyszło 2971 przy założeniu 2 treningów w tygodniu. zaznaczyłem to z uwagi na jazdę na rowerze i HIIT raz w tygodniu.
[...] bryzgać). Udekoruj rybę pozostałą częścią szalotki i podawaj. Ryba gotowana na parze w sosie pomarańczowym Czas przygotowania: 40 min Proporcje: dla 3-4 osób Składniki: 4 filety rybne 1-1,5 cm grubości (ok. 500g) 1 cm imbiru drobno posiekany 2 cebulki dymki drobno posiekane Sos: 1/2 szklanki soku pomarańczowego 2 łyżki sosu sojowego 1 1/2 [...]