[...] wyczerpania b. intensywnych seriach w treningu. Zastanawiam sie czy nie dodac tu jakis karbów jeszcze. A jeszcze mocniej chodzi mi po głowie, zeby dodać 1 posiłek potreningowy same węgle i białko. Co o tym sadzisz domer? Z drugiej strony, martwie sie na zas, bo "jak narazie" wszystko dziala. Zmieniony przez - Disciple w dniu 2016-11-06 22:30:36
@Domer - dokładnie, pieczony to poezja w smaku. @Aga - mają na pewno wiele innych rarytasów przygotowanych przez Ciebie :-) chociaż klasycznie łosoś również jest znakomity.
Po co więc spożywasz to mleko? Wyeliminuj nabiał z rana lub całkowicie i tyle. Ew. nie jedz śniadań a zrób coś w rodzaju IF. http://potreningu.pl/articles/1836/intermittent-fasting-czyli-przerywany-post--z-czym-to-sie-je Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-07 20:21:13
Ważny jest ogół diety. Jednak każdy z tych produktów jest dobry jakościowo i może być składnikiem zdrowej diety. Przepisy znajdziesz w dziale kuchnia sfd: http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 08:46:05
[...] wiem czy cechuje się aktywność wykonywana przez Ciebie, ale podejrzewam, że nie tylko z dietą jest problem. Polecam skupić się na treningach siłowych i interwałach i nie codziennie. To będzie podstawą kształtowania sylwetki. Poza tym ważne są obwody i wygląd sylwetki a niekoniecznie masa ciała. Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 08:49:04
Daj tutaj całość i zobaczymy co należy zrobić. Być może ten szczegół nie jest istotny, jeżeli w diecie jest wiele innych błędów. http://potreningu.pl/articles/1024/mity-na-temat-kolacji Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 08:54:36
[...] jest to, jak zmieniają się Twoje obwody ciała i wygląd sylwetki. To one a nie kg są wyznacznikiem efektów. Treningi siłowe to podstawa w kształtowaniu sylwetki. Aeroby/interwały są dodatkiem. http://potreningu.pl/articles/2111/trening-silowy-w-czasie-redukcji--niezbedny-czy-bez-znaczenia-cz--i Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 09:23:20
Zanim ugotujesz ryż jesteś w stanie upiec sobie 2kg piersi, czy szynki z warzywami. Rozwiązanie, które proponujesz nie jest racjonalne w dłuższej perspektywie czasu. Poza tym 20% tkanki tłuszczowej to ilość, którą należy redukować. Wrzuć zdjęcie sylwetki. Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 09:55:51
[...] przeczekaj ten rok i tyle. Podejrzewam jednak, że i tak niewiele to pomoże. Nie potrzebujesz pieniędzy, tylko zmiany podejścia i tego, żeby dojrzeć do pewnych zmian. http://potreningu.pl/articles/663/dieta-na-mase-na-kazda-kieszen http://potreningu.pl/articles/1412/dieta-nie-musi-byc-droga Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 10:09:05
Poza tym ważne jest to kto będzie tak jadł i w jakim celu. Wypełnij ankietę działu. http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U%2E-t922822.html Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 11:31:09
Witam. Posiłek po treningowy jest relatywnie ubogi, brakuje tam pełnowartościowego białka, około 25g, a nawet więcej, zależne od intensywności jak i strategii treningowej, taki właśnie pułap protein może w sposób maksymalny pobudzić syntezę białek mięśniowych, dostarczenie wszystkich niezbędnych aminokwasów w posiłku po treningowym jest istotne. [...]
Wrzuć wypełnioną ankietę i rozpiskę diety według regulaminu działu. http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U%2E-t922822.html Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-08 12:47:27
Równie dobrze jego nadmiar może powodować problem, więc warto zwrócić uwagę na ogół jego ilości w diecie. http://potreningu.pl/articles/3708/blonnik-w-zdrowej-diecie--wiecej-nie-znaczy-lepiej Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-10 06:19:07
[...] nie jest zalecana z uwagi na bardzo niekorzystne proporcje kwasów tłuszczowych. Zdecydowanie lepiej kupić kawałem mięsa i upiec, niż kupować wędliny, Wyjdzie taniej i dużo lepiej jakościowo. http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-10 09:18:55
[...] zdecydowanie najlepsze. Bardzo dobre proporcje wapń : fosfor. Inne oczywiście mogą być dodatkiem, ale nie jednym z podstawowych składników. Istotny jest jednak ogół diety a nie szczegół w postaci jednego produktu. http://potreningu.pl/articles/2191/piec-powodow-dla-ktorych-warto-jesc-mozzarelle Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-10 09:29:47
Schudniesz do momentu np zaburzeń gospodarki hormonalnej, insulinooporności, itp. Wtedy zaczną się problemy w jakimikolwiek efektami. http://potreningu.pl/articles/4298/czym-jest-insulinoopornosc-i-jakie-formy-przybiera Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-10 09:35:22
Obojętnie. Smaż, w dowolnych z wymienionych przez Ciebie. Jak chcesz smakowy/zapachowy to nierafinowany. Jeżeli nie chcesz smaku i zapachu rafinowany - tańszy. W przypadku gdybyś miał kolejne pytania załóż nowy temat. Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-10 10:14:14