przyjacielu radze kupić cały słoik starego gian bolica wyjdzie taniej a smak truskawka makabrycznie pyszny i pachnie jak perfumy. Wanilja i czekolada troszkę mdłe a polecam sie rozglądnąc u mnie na hurtowni gian bolic 4 kg jedynie 80 zł.
[...] bomba :O zjadlem 5k tego i naprawde efekty mi sie najbardziej podobaly bo przybylo mi na masie okolo 9kg a na klatke z 70kg do 100kg normlanie jak po starydach jakis no ale to byl moj pierwszy gainer co do smaku to czekolada i wanilia najlepsza zalezy kto co lubi ale truskawka wielkie gowno nie radze a tym bardziej z woda... moja ocena to 10/10
'Gainer ma działać nie smakować' to akurat ma smakować i się nie pienić działać to wiesz, może kreatyna, bcaa ja polecam GB zjadłem 8-10kg juz nie pamietam czekolada najlepsza, jak kakao na prawde swietne z zimnym mlekiem jak shake z Mcdonalds
ja kończe 5 lub 6 puszkę, teraz mam truskawkę smak nie najlepszy, brzoskwinia tez nie fajna, vanilia i czekolada SUPER. Daje mniej wody zeby zrobić geste specjanie przed snem wtedy głodu nie czuje do tego daje miarkę GOLDA.
[...] zaczerpnąłem z neta i z własnego doświadczenia. I tak pewnego dnia wprowadziłem reżim: -Odstawiłem cytrusy (zawsze po nich miałem wysyp pryszczy) -Odstawiłem słodycze (czekolada to nie mit) -Odstawiłem alkohol (nie do końca jestem pewien czy miał wpływ) -Zgoliłem włosy na głowie (zdecydowanie, nie miałem potu na twarzy, nie robiły się [...]
[...] od 4kg w puszce. Tak jak na początku była bajka (Posiadałem 4 kg wanilii i 4 kg czekolady) tak z czasem przestawały mi smakować. Wanilia dobra z 50/50 wody i mleka to samo z czekolada. Z samym mlekiem zbyt mętne (jakbym kaszkę pił), a z wodą jakoś dziwnie. Za bardzo sie nie pieni i dobrze rozpuszcza. Mało białka ma ale to gainer a nie bulik..:P [...]
[...] byłam u dwóch dietetyków i żaden z nich nie potrafił mi dobrać odpowiedniej diety czyli takiej która będe potrafiła wytrwale stosować. Jak tylko poczuje głód zapycham się czekolada bo uwielbiam wszystko co słodkie. W grę wchodzi u mnie tylko dieta przez najbliższy rok bo w wyniku wypadku doznałam urazu kręgosłupa i siłownia, bieganie, spacery [...]
[...] lody czekoladowe! Idealne po treningu no i dla czekoholików na redukcji.. banan 100 g mrożony (uwaga mrozić bez skórki, potem ciężko obrać ) odżywka 30 g - smak nieowocowy (wanilia, czekolada, ciasteczkowe, karmelowe itp) kakao 6 g wykonanie takie samo jak lodów truskawkowych powyżej 232.0 kcal 25.6 białka 3.4 tłuszczy 24.7 węglowodanów
Robiłem dziś wg przepisu Yosisa czyli zamrożony banan + odżywka + kakao. Smakowo się super komponuje banan + czekolada z tym, że konsytencja bardziej jak gęsty pudding niż lody ale i tak spoko Zmieniony przez - keygen w dniu 2011-05-19 22:54:37
Konsystencja jest dosyć gęsta, tak jak nutella :D Byłby mniej słodkie po prostu. Ja zrobiłem jeszcze eksperyment i 1/2 nutelli nałożyłem na folie aluminiową, rozsmarowałem na tabliczkę czekolady i włożyłem do zamrażalnika, jutro sprawdzę, być może wyjdzie zaebista czekolada :D
zayebiste, muszę spróbować!! zastanawiam się czy z vitafit econo czekoladowym da to radę, hmm, zobaczę i to jeszcze węgli mało, no super koniecznie daj znać czy czekolada wyszła sogacz juz nie wchodzi Zmieniony przez - carbon91 w dniu 2011-06-01 23:39:05
Prawda jest taka że kakao jak i gorzka czekolada mają bardzo dobre działanie przeciwutleniające dzięki flawanolom oraz procyjanidynom. Na ludziach stwierdzono i pozytywny wpływ na układ sercowo naczyniowy, a przy częstszej rozsądnej podaży i diecie mogą być dobre przy terapii miażdżycy, w chorobach serca i chorbach niedokrwiennych narządów jak i [...]
wlasnie mroze swojego fanta, zobaczymy jak wyjdzie. w smaku jak probowalem to wychodzi lekko gorzka czekolada, bardzo smaczna. wiele tez zalezy od jakosci odzywki jakiej sie uzyje.
zamrozilem - przekozackie wyszlo, cos jak czekoladowe lody (mega dobry smak), ktore sa na tyle miekkie, zeby je mozna pogryzc (mialem w duzym kawalku to), po paru sekundach zaczyna sie roztapiac i jest niebo w ustach. ja uzylem 15g wiecej kakao i 30g wiecej odzywki, na dodatek uzylem czekoladowej i smak wyszedl jak czekolada gorzka 50% procentowa.
Obejrzałem ten program co napisałeś. Żeby czekolada się nie rozpuszczała trzeba ją po zrobieniu podgrzać do 50C, schłodzić do 27C i znowu podgrzać do 31C, proces ten nazywa się "odpuszczanie". Ciekawy jestem czy te temp. muszą być aż tak dokładne.