SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

co daje

  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Wlasnej roboty ;) Nic prostszego wczesniej nie robilem. Na 2 pity daje okolo 250g maki 25g swiezych drozdzy szczypte cukru i troche soli. Make wsypuje do miski do szklanki wlewam ciepla wode dodaje drozdze, cukier i sol. Mieszam az sie wszystko rozpusci. Nastepnie wlewam to wszystko do maki. Wyrabiam ciasto skrapiam je delikatnie woda i odstawiam [...]

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-15 01:15:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Tylko co taki No carb daje? Nie dość że zakwasza sobie organizm, to chyba jakieś 500 g białka, może wyniszczyć nerki do reszty

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-24 22:07:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Tylko co taki No carb daje? Zrycie bani %-) A taką kolacje teraz dostałem zaj**istą w szpitalu. Masaaaa \-) /SFD/Images/2015/4/24/06fac147492646429cb1c92caf8748c5.jpg

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-24 22:19:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wins 40mg ed 11-14 prop 100-150mg e2d 13-14 HCG 5000j e4d (sprawdzałem i jaja wcale mi nie wybuchły ) 15-...PCT clomid + nolva 11-12 clen 13-14 off 15-16 clen wina nie daje tydzień dłużej bo już na animalu mnie ustawili do pionu że to zabieg bez sensu żeby wino ciągnąć dłużej niż testa Wszyscy sie zgadzają ?? może tak zostać ?? Zmieniony [...]

    Odpowiedzi: 149 Ilość wyświetleń: 15782 Data: 2010-02-21 19:48:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wpadłem w którymś temacie na plan który bardzo mi sie spodobał... jakoś tak to wyglądało: 1-10 omka 6-10 tren 1-14 bold 11-15 prop Wywalamy całkowicie orale, na to konto daje bolda na cały cykl i wydłużam trena na 7 tygodni... co o tym myślicie ?? Ja tak kminie że masa powinna być chyba lepsza na takim planie... I nie ma kłopotów z tymi [...]

    Odpowiedzi: 149 Ilość wyświetleń: 15782 Data: 2010-03-02 20:03:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Japońska sztuka walki...

    Post
    Sztuki Walki

    [...] Jakoś nie zauważyłem tu noża... Znowu coś nadmiernie uogólniasz... "'Zapewniam Cię ponownie, że zwiększam.' --------------- Zapewniam Cie ze tylko tak Ci sie wydaje. No chyba ze jestes pod tym wzgledem jakims ewenementem." Nie sądzę. Ale kto wie. A że zwiększam wiem nie z przemyśleń, tylko z przebiegu walk. Już pisałem. [...]

    Odpowiedzi: 94 Ilość wyświetleń: 11049 Data: 2005-01-01 21:20:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Japońska sztuka walki...

    Post
    Sztuki Walki

    [...] ze sie cos tlumaczy to zwykly dupochron. Jeszcze nie zauwazyles ze tlumaczenie sobie a ludzie sobie? Moj nauczyciek tlumaczyl kiedys swojemu uczniowi ze aikido nie nadaje sie do walki. Nie, poczatkujacy wiedzial lepiej niz 4 dan. Zreszta niewazne co gadasz. Wazne ze te techniki sa szkodliwe, nawet jesli faktycznie benda ich probowac w [...]

    Odpowiedzi: 94 Ilość wyświetleń: 11049 Data: 2005-01-01 21:55:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Japońska sztuka walki...

    Post
    Sztuki Walki

    [...] bynajmniej także jakoś nigdy nie przyszło do głowy.' ------------------ Tyle ze piszesz co innego." A gdzie??? "'Dokładnie. Ale praktyka popdparta dobrą teorią daje znacznie lepsze efekty...' ------------------ Lepsze od czego?" Od parktyki nie podpartej dobrą teorią... "'Bokser ma większe szanse niż ktoś kto WCALE NIC [...]

    Odpowiedzi: 94 Ilość wyświetleń: 11049 Data: 2005-01-01 23:39:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Ława - jest mały progress 8-) Bułgar - jak zwykle masakrator #-P W trakcie ostatniej serii lewą nogą coś mi chrupało w stawie biodrowym @-)chyba już starość daje o sobie znać |-) Inverty - no w końcu coś się ruszyło \-) nawet udało mi się zrobić 3 na prostych nogach 8-) (klatą co prawda gryfu nie dotknęłam, ale podciągnięcie było [...]

    Odpowiedzi: 62 Ilość wyświetleń: 7869 Data: 2013-06-12 23:45:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny mam pytanie odnosnie chlebka ;-) Kolejny wyszedł mi dobry, ale znowu papier nie chciał się odkleić od niego... No i wyszedl taki... kwaśny, bardziej niz poprzednio..:-? Co zrobic zeby papier ładnie odchodził? Moze za duzo wody daję? jest wilgotny od spodu.. ostatnio wytrzymał 5-6 dni, bo pojawiła się pleśń..

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-19 10:30:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No to ja daję chlebowy wariant ratunkowy- nie lubię niczego jedzeniowgo wywalać do śmieci:-{ Dziś robiłam chlebek na młodym zakwasie w wersjach dwóch: z mielonymi migdałami, i czarnuszką oraz z siemieniem lnianym i kminkiem. Piekarnik mnie się zepsuł, został opiekacz, nastawiony wstępnie na 220 stopni. Ponieważ bałam się, że zakwas za mało ruszy, [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-26 22:21:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-09 22:03:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami. znalazłam fajne przepisy na desery (bo ja je kocham :-) i tam właśnie jest odżywka. Jeśli jej nie uzywam to rozumiem, że mogę dać fruktozę?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-10 12:14:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-08 11:28:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-08 21:14:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A lubicie karpia?{{:-( moim zdaniem śmierdzi mułem i w smaku też średni :) Ryby, standardowo "po grecku", smażę na wodzie w ziołach bez panierki, przykrywam duszonymi warzywami , dodaję przecier pomidorowy i musztardę. W oryginale dodają też cukru, ja nie daję jest ok. Przyprawić wg gustu, całość do lodówki i jeść na zimno. Śledź z beczki w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-17 16:42:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • karob - Ja nie używałam, czytam że owoce (strąki) przerobione na mąkę dodaje się do innych mąk, wypieki uzyskują ciemną barwę. Cały owoc ma smak osłodzonego kakao i podobnie jest stosowany. Odnośnie ciasteczek owsianych - ja daję tylko mleko skondensowane i miód, a dodatki - co tam mam w szafce plus oczywiście płatki. Gęstą masę nakładam na [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-22 15:50:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • To się nie ocet daje tylko ten przefermentowany, gotowy do picia płyn. Ale nie trzeba wcale. Taka ciekawostka, kiedyś o jednym grzybie w posłodzonej herbatce i schowanym w szafce kuchennej zapomniałam na przeszło 2 miesiące. Nie tylko nie padł, a cukier przecież musiał wszamać to jeszcze drobił się gruby na 5 cm. Musiałam go w kawałkach wyjmować [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-29 16:35:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wyczytałam kiedyś, że razowiec po upieczeniu powinien się "ustabilizować" w środku, tj. powinno się go kroić i konsumować dopiero po co najmniej 12h. Ja nie raz próbowałam kroić od razu po upieczeniu i strasznie się kleił i skórka z wierzchu była twardsza, potem już znacznie mniej i lepiej się kroił, skórka nie była już taka twarda :-) Dokładnie. [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-05 22:19:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] zamrozic aby sie nie zmarnowało :-P Super skrupulatna nie jestem i nie mam nadwyczajnych celów także, ale pytam tak mniej wiecej czy coś w tym stylu co znalazłam by się zgadzało ;-) Szczególnie ta szynka, że taka tłusta mi nie daje spokoju, a mogłabym jeść ją bez przerwy :-P A kiełbase chyba przyjmę jako zwykłą domową i będzie po problemie :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-01-03 16:09:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)