1)Produkty Olimpu posiadające w swoim składzie izolat białka serwatkowego posiadają izolat o nazwie patentowej Iso-Chill(tm). Pozyskiwane jest w procesie wymiany jonowej, niedenaturowane, zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych – beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1]Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
Witam! Dolaczm sie do zabawy 1.)Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
AD 1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
Proszę nie brać mojej wcześniejszej odpowiedzi pod uwagę bo jest tam kilka błędów 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
To moze najlepiej jesc tylko piersi z kurczaka z ryzem polane oliwa z oliwek 5 razy dziennie x 7 dni x 4 tygodnie x 6 miesiecy i mamy diete na pol roku :):) Urozmaicenie jest potrzebne , bo organizm do prawidlowego funkcjonowania potrzebuje roznych skladnikow . Do tego po co sie katowac jedzac non stop to samo ? Trzeba tez pamietac o zakwaszeniu [...]
Tutaj by trzeba było wejść głębiej w mechanizm działania cytruliny polepszenie zdolności wysiłkowych przez szybszą odnowę atp,usuwanie kwasu mlekowego itd to zasadnym jest przyjmowanie cytruliny w okolicach wysiłku fizycznego.
może wtrącę swoje trzy grosze otóż dla 99,5% osób pytajacych tutaj o odchudzanie na forum zbędną jest dogłębna wiedza na temat diety - wystarczy wiedza podstawowa i odrobina konsekwencji aby schudnąć do poziomu powszechnie uznawanego za "szczupły" czyli do 12-15% dla mężczyzn i 18-22 dla kobiet wystarczy jeść węgle o niskim IG, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
15. PYTANIE NR 15 Ile wynosi ilosc ATP (adenozynotrifosforanu) w miesniach szkieletowych na 1 kg suchej masy miesniowej ? odp na: ok. 24-25 mmol/kg [email protected] nazwa tematu: NOWOROCZNY KONKURS PYTAŃ I ODPOWIEDZI z FIRMĄ ACTIVLAB nr 15+nick sfd ***************************************************************** 1. Luk_aszz 3 pkt 2. inetheend 2 [...]
garenge: ZMA ma właściwości anaboliczno-antyoksydacyje, jak również tnonizujące. Cynk zawarty w preparacie jest niezbędny do prawidłowej pracy męskiego układu rozdorczego, poza tym wykazuje właściwości przeciwutleniające. Magnez jest niezbędny do rozkurczu mięśni, bierze udział w produkcji ATP. A wit.B6 zaangazowana jest w przemiany aminokwasów. [...]
Dziś jest wtorek A na wtorek był taki trening wyciskania We wtorek 50kg/10 70kg/10 90 kg/10 x 4 - tu udało się wszystko zrealizować zgodnie z planem 100 kg/8 x 4 tu już byo gorzej-ilość zaliczonych powtórzeń od 7 do 5 w ostatnich seriach. Trening mocno ekploatujący cały organizm-wyraźnie się czuło,że produkcja ATP siadała pod koniec [...]
Gwid- nia ma u Ciebie żadnego błędu-po prostu jesteś trochę słabszy od Rafała. I pewnie trochę wolniej się u Ciebie ATP odtważa 8-) /SFD/Images/2016/3/15/3cd45fe3601245958c07f84a62c153eb.jpg Zmieniony przez - masti w dniu 2016-03-15 22:38:34