- 4 jajka - łyżeczka proszku do pieczenia - słodzik do smaku - aromat – ulubiony smak albo trochę wheya - 150 gram chudego jogurtu naturalnego lub serka hormonizowanego, ale takiego gęstego i też, żołtka z serem, proszkiem i wheyem utrzeć i dodać do tego ubitą pianę gorfownicę lekko natłuść ale to pewnie wiesz :-D Zmieniony przez - agataq w dniu [...]
[...] do tego zmiksowane wcześniej z małą ilością mleka whey+mąkę+żótłka. (tak jak tradycyjnie mieszasz budyń + trochę mleka) Nie miałam laski wanilii akurat to kilka kropel aromatu waniliowego do pieczenia wrzuciłam. Musisz to cały czas mieszać, bo się przypali inaczej. I na koniec łyżka masła, ale można właściwie wcześniej. Ilość wheya jest wg [...]
[...] za odp. No właśnie ten jogurt, nazywany przez niektórych klajstrem :), chyba nie jest zbytnio polecany. Zrobiłam majonez, użyłam oleju rzepakowego, ale przesoliłam :) Smakował tak sobie, chyba przez tą sól:) Oliwa + musztarda też robiłam, ale bez soku z cytryny. Hmm, muszę spróbować, może będzie inny smak. Chyba intensywniejszy aromat ma limonka.
A czy kupne soki pomidorowe lub warzywne wliczac do miski? Tzn. Chodzi mi o większe ilości jak np. 1 litr, bo wtedy wychodzi już ok. 24-37 g. weglowodanow No i czy takie kupione w sklepie można pic na codzien? Skład pomidorowego: Przecier z pomidorów (98%) przecier z papryki (0,5%) ,sol,papryka ostra mielona, naturalny aromat tabasco.
[...] WPC, białka jaj trening 2. zupa cebulowa, zapiekanka ziemniaczana, sernik z ananasem i wiórkami kokosowy http://i58.tinypic.com/ev6n92.jpg 3. grahamki, kura, budyń, że niby domowe burgery, a budyń sama sobie zrobiłam, ze skrobi i WPC + słodzik i aromat :-) 4. ryż, kura, reszta budyniu 5. jajca Zmieniony przez - Franii w dniu 2014-12-06 13:32:43
[...] gdzie przeszedłem na tzw. samogony. Jarając zwykłe fajki wprowadzamy do organizmu setki tysiecy substancji, szkodliwych. Mój liquid składał się z: skoncentrowana nikotyna, aromat spożywczy, glikol propylenowy i gliceryna, czasem dodawałem kilka kropel spirytusu. Wszystko dopuszczone do spożycia przez ludzi. Może nikt wcześniej nie sprawdzał czy [...]
[...] temperature..tu chodzi ogólnie o produkty spalania w organizmie..taka np. oliwa z oliwek wbrew pozorom dobrze znosi b. wysoka temp. na patelni, choć nie poświadczy tego jej aromat, a połączenie jej na patelni z jajem to chyba najgorszy możliwy wybór. Tłuszcze zwierzęce służa do smażenia produktów pochodzenia zwierzęcego- stara prawda, chociaz [...]
[...] pod uwagę 3 kostki sera Bieluch = 750g (100g 15,5/3,8/4,0) jogurt naturalny duży Danone = 370g (100g 4,6/6,1/2,0), dwie galaretki Dr. Oetker = 180g (100g 1,9/10,2/0) i aromat (praktycznie bez wartości) Wychodzi na to, że naszego sernika wyjdzie z samych produktów nie licząc wody 1300g o wartościach 136,69/69,43/37,4 Czyli 100 g naszego [...]
[...] do tego zmiksowane wcześniej z małą ilością mleka whey+mąkę+żótłka. (tak jak tradycyjnie mieszasz budyń + trochę mleka) Nie miałam laski wanilii akurat to kilka kropel aromatu waniliowego do pieczenia wrzuciłam. Musisz to cały czas mieszać, bo się przypali inaczej. I na koniec łyżka masła, ale można właściwie wcześniej. Ilość wheya jest wg [...]
to ciastko kokosowe dawałes gdzies przepis? budyn dajesz do masy omleta czy polewa tylko ? Wrzucałem na FP :-P Ciasto Kokosowe Low Carb Składniki: (dobierałem pod swoje makro): *Twaróg chudy-200g *Jajka-2szt *Wiórki kokosowe-70g *Orzechy-20g (tutaj mogą być włoskie/laskowe/migdały lub inne,najlepiej żeby były zmielone lub skruszone) *Aromat [...]
[...] i masa to również budyń tylko ze domowy nie z torebki. Na krem: 3 żółtka 250ml mleka Łyżeczka kawy rozpuszczalnej Płaska łyżka skrobi kukurydzianej + jakieś słodzidło i aromat np. Waniliowy Na biszkopt: 3jajka Opakowanie budyniu bez cukru ( smak jaki wolicie, probowalam i waniliowy i krówkowy-oba pycha) Łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki [...]
Przepis mega prosty :-) W pojemniku mieszasz twaróg,kakao,cynamon dodajesz aromat.W między czasie rozpuszczasz słodzik i dolewasz go do twarogu. Później przygotowujesz żelatyne i dolewasz do całośći. Pojemnik dajesz do lodówki albo zamrażalki,zależy kiedy chcesz mieć gotowy posiłek :-) Do masy można dodać orzechy,wiórki,białko itp
Jedyna rozpuszczalna która ma jako taki smak i aromat to Nescafe Espresso i czasami przy braku czasu ją pijam. Niestety cena dość wysoka. Wbrew pozorom najgorsze smakowo są te wszystkie jasne rozpuszczalne kawy mające w nazwie Crema, Velvet itd.