03.12.16 Wczoraj zrobiłęm off i już od wieczora myślałem, żeby pójść na trening :-D. Ale dobrze mi to zrobiło, bo dzisiaj pełna moc. Trening Nogi + łydka: 1. Uginanie nóg leżac - 20x7szt.; 12x9szt.; 8x11szt.; 8x11szt. 2. Martwy ciąg na prostych nogach ze sztangielkami z gumą oporową - 15x25kg; 15x27,5kg; 15x30kg 3. Żuraw - 3x MAX 4. Wyprosty nóg [...]
No właśnie chwilę już leci temat, więc myślę że bardziej się nie rozbuja. Gdzieś tam tego mięcha uciekło. Ale na masie myślę, że się szybko odrobi. 05.12.16 Trening Plecy: 1. Martwy ciąg - 5x80kg; 5x120kg; 5x150kg; 5x180kg 2. Ściąganie wyciągu górnego jednorącz - 12x47,5kg; 12x47,5kg; 12x47,5kg; 12x40kg 3. Wiosłowanie półsztangą - 15x52,5kg; [...]
06.12.16 Chyba w tym roku byłem niegrzeczny, bo nawet rózgi nie dostałem %-) Za to jak pisałem wcześniej waga zasuwa w dół i w ciągu ostatnich 3-4 dni spadło prawie 2kg. Ale to chyba z nóg, bo czwórki już całe w prążkach, blisko tego jak było przed startem. Łapy też już pocharatane i powoli robi się elektrownia. Trening Barki + triceps: 1. [...]
normalnie garnek na ogien, w szejkerze do wody od razu skrobia i wpc, miksujemy i jak woda wrze to wlewamy calosc, najprostsza rzecz chyba zaraz za owsianka na wodzie %) Marian jednak nie masz talentu kulinarnego chyba :P
normalnie garnek na ogien, w szejkerze do wody od razu skrobia i wpc, miksujemy i jak woda wrze to wlewamy calosc, najprostsza rzecz chyba zaraz za owsianka na wodzie %) Marian jednak nie masz talentu kulinarnego chyba :P no to ja identycznie robiłem ale z kakao i cynamonu wychodziło a z bialka cos nie bardzo :P dawno to było teraz juz podszkolny [...]
Dzięki Mati :-). Co do żarcia, to staram się, ale już chłopaki mnie wyprzedzają. Banan się ostatnio rozkręcił :-D. A mi przyszło masło, sos i aromat, to będzie trochę smaczniej hehe. 30.12.16 Dzisiaj przedostatni dzień redukcji w zasadzie. Jeszcze jutro do wieczora jałowa micha. Potem Sylwester z fit ekipą i będziemy całą noc robić pizze i jeść [...]
02.01.17 Dzisiaj ostatni dzień urlopu i pierwszy trening w tym roku bez kaca %-) Waga powoli się stabilizuje i myślę, że jutro już powinno być ok. Trening Nogi + łydka: 1. Uginanie nóg leżac - 20x7 1/2szt.; 12x9szt.; 8x11szt.; 8x11szt. 2. Martwy ciąg na prostych nogach ze sztangielkami - 15x35kg; 15x35kg; 15x35kg 3. Żuraw - 3x MAX 4. Wyprosty nóg [...]
19.01.17 Dzisiaj drugi dzień treningowy z rzędu, jutro off, a potem 2 dni treningowe w sobotę i w niedzielę w Krakowie. Trening Pull + brzuch: 1. Podciąganie szeroko nachwytem - 5x MAX 2. Wiosłowanie sztangą podchwytem - 8x75kg; 8x77,5kg; 8x80kg; 8x82,5kg; 8x85kg 3. Wiosłowanie sztangielką w opadzie - 12x40kg; 12x40kg; 12x40kg; 12x40kg; 4. [...]
04.02.17 Dziś piąty trening z rzędu, choroba mnie dopadła i mam lekką grypę, ale z racji tego, że teraz 4 dni offu będą, to musiałem iść zrobić trening. Zamiast zgodnie z planem walnąć dwójki zrobiłem sobie klatkę z barkami i jedno ćwiczenie na triceps. Trening Push: 1. Wyciskanie sztangi na ławce płaskiej - 5s 2. Wyciskanie sztangielek na skosie [...]
No i bardzo intensywny weekend za nami. Poniżej krótka relacja. 11.02.17 Rano skoczyłem zrobić tylko 30 min cardio, bo wiedziałem, że na trening wybiorę się wieczorem z ekipą i może nie być czasu na kręcenie. Potem ogarnięcie jedzenia i ogień na halę do targi i Debiuty. Poza tym waga 83,6kg, czyli prawie pół kg mniej, niż przed wyjazdem w [...]
z jakiego labu oxa? Medina. A tak poza tym dzisiaj przyszła mi guma ksantanowa. Wsypałem do 40g wpc płaską łyżeczkę do herbaty i wyszło bardziej gęste, niż pudding. Tylko kurde zamówiłem 1kg tej gumy, a to termin ważności ma jakoś do lipca/sierpnia, a starczy mi na parę lat chyba %-)
też mam teraz mało fatu, ale własnie jak rano orbie omleta a bardziej naleśnika z jajek i wpc to tak jak u ciebie rozmawialiśmy sypałbym około 10g i penwo fajnie by zagęściło ;-) a termin myślę że długi to na masie sie wykorzytsa
Podobno heh. A co do placka masz dokładny przepis na Insta, ale już spieszę z wyjaśnieniem :-) - 1 jajko - 60g twarogu - 60g mąki ryżowej - 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia - trochę mleka dla odpowiedniej konsystencji - 20g WPC - 100g jabłka - 20g masła migdałowego na polewę.
Trzeb dobrać odpowiednie proporcje, bo potem może ciasto w niektórych miejscach być niedopieczone. Tak miałem jak dałem 1 białko więcej i 5g wpc mniej. Niby mała zmiana, a już w jednym miejscu pływało :-). Oczywiście rozchodzi się też o ilość mąki.
Lasican, dzięki ale właśnie zobaczmy czy będę tak je pił hehe CV, ja daje pół łyżeczki na 50g wpc, kubek kodu i trochę wody Przemo, u mnie luz. A po puddingu masz tak samo? Nie pamiętam składu, ale chyba tam jest to samo?