Szacuny
11204
Napisanych postów
52093
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
panowie posłuchajcie...
w jaki sposób mógłbym poprawić jakość mieśni tzn poprawic ich twardość,co prawda mam jakieś tam ,no i jeszcze jestem w trakcie robienia cyklu kreatynowego.Jak mógłbym to zmienić:ćwiczenia,odżywki?
Szacuny
4
Napisanych postów
1263
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
44823
ja kiedys stosowalem tako metode-mi bardzo pomogla ale zdania co do niej so podzielone i pewnie wiekszosc z szanownych uzytkownikow SFD sie ze mno niezgodzi: s to glownie cwiczenia na rzezbe tylko ze po 30 powtorzen na 4 serie no i dieta- dieta nie rzezbowa, a masowa:) zresz full ,weglowodany i full bialka, nieoszczedzajoc sie z zarciem jak na rzezbie po ok 2 miechach zauwazysz niezlo poprawe-metode te sprawdzilo tez paru moich kumpli no i skutkuje. Po takiej zaprawie nie musisz robic 50 pompek zeby byc nabitym miesnie so wyraznie twardsze no i tak ma byc
pozdrawiam
Szacuny
11204
Napisanych postów
52093
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
NIKT NIE BĘDZIE TWOJEJ METODY PODWAŻAĆ.KAŻDY MA SWÓJ SPOSÓB.
U MNIE MIĘŚNIE ZROBIŁY SIĘ TWARDE DOPIERO PO JAKIMŚ CZASIE
ĆWICZEŃ( +/- 0,5 ROKU)JEDNĄ Z METOD JEST NAPINANIE MIĘSNI PRZY SZCZYTOWEJ FAZIE.
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
86319
W duzej mierze zalezy to od poziomu tkanki tluszczowej. tzn czy wlokna miesniowe nie sa poprzerastane tluszczem, wtedy miesnie sa bardziej miekkie.
Jak masz ,alo tluszczu to miesnie musza byc twarde. Poza tym trening wytzrymalosciowy dodatkowo poprawia twardosc miesni.
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"