Szacuny
8
Napisanych postów
171
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7893
a wiec chodzi mi o tynczyka bo chce wrzucic do diety go na codzien ale kupilem w puszce i jest zmielony jakos drobno w oleju a filetów niemoglem znalezc w sklepie.Czy taki zdrowy jest jakiego najlepiej spozywac
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
tunczyk jak kazdy inny, ale zazwyczaj ludzie nie polecaja salatkowego (bo to wlasnie jest drobno krojony) poniewaz (zwlaszcza gorsze firmy) czasami wrzucaja tam cos zupelnie innego niz tunczyka A tym bardziej nie kupuj w oleju, bo ta maz w puszcze do oleju ma jeszcze daleko kup sobie w kawalkach (beda duze kawalki) w sosie wlasnym i niech ci idzie na zdrowie (czytaj:mase)
Szacuny
12
Napisanych postów
963
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
18182
powiem wam ze po kilkuset puszkach tunczykach mozna miec dosc tego smaku ,terazmiksuje go z twarogiem i pomidorem ale i tak co kilka tygodni jakas nowa kombinacja bo mozna torsji dostac od samego zapachu
Szacuny
9
Napisanych postów
808
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5282
a ja mam tunczyka z lidla za 2,29 180 gram i jest spoko, ładne miesko, czyste widac, w oleju słonecznikowym, miałęm takiego z biedrony za złoty cos, to takie scierwo ze szkoda mówic, bez porownania, generalnie nie lubie ryb, bo smierdza ale ten ujdzie
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
133
puszka tuńczyka mniej więcej 200 gram do tego puszka kukurydzy około 250g plus puszka zielonego gorszku, dadać łyzke majonezu jak jestes na diecie nisko tłuszczowej do majoner light plus ze 3 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kostne, dadaj troche soli i pieprzu, może dla smaku troszke papryczki chili drobno pokrojonej. To taka szybka sałatka z tunczyka. Ale z tunczyka w sosie własnym a nie w oleju. Jest bardzo smaczna i ma duyzo błonnika i białka.!