...
Napisał(a)
jaki prop na te chwile polecacie? co myslicie o malay tiger, lyka labs dobre propy czy szukac czegos innego? Za pomoc dam SOGa

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
malaya nie polecam prawie dupsko mi rozerwalo,j/w z aptecznych ale phoenix i brd dobrze robi robote ja bylem zadowolony
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-09-01 20:37:07
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-09-01 20:37:07
...
Napisał(a)
po SOGu kazdy i wlasnie teraz mam problem bo obecnie nie mam dostepu do aptecznego propa a potrzebuje szybko
obecnie tylko mam dostep do IP slyszalem ze wielkie gu.wno nie warto zastanawiam sie nad tym lyka labs i malay tiger. Ktory z tych 2 lepszy czy oby dwa hoojowe??

...
Napisał(a)
testolic i testovis nic lepszego nei znajdziesz, atomic tez daje rade
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
TESTOVIS
a wybor masz kiepski. moze lepiej odpusc sobie ten cykl na propie
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2009-09-01 20:47:02
a wybor masz kiepski. moze lepiej odpusc sobie ten cykl na propie

Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2009-09-01 20:47:02
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
Testovis,ale kumpel ma teraz te stare tak zwane ''rakiety''.Masakra.
...
Napisał(a)
planuje zakup Testovisu na kolejny cykl,niestety jest problem z jego dostepnoscia
...
Napisał(a)
dobra to ostatnie pytanie koncze cykl teraz meta+enan+deca robić zejście na tym propie malaya albo lyka labs czy dac se spokuj z takim syfem i od razu odlbok+jakas kreatynka??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!