SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

szybki stek

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 56194

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
70f szukaj sklepu firmowego tefalu i masz tam refurbished ja taki kupilem na ebay tez mozesz o wiele taniej kupic bo jak ktos dostaje jako prezent i niechce to odsprzedaje za pol ceny zabawka go gotowania przednia jest

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 434 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10099
B-50
A w tym tefalu trzeba uzywac oleju? czy mozna bez, zeby frytki sie upiekly? I ile mniej wiecej czasu sie pieka?

Zmieniony przez - Piotrx1 w dniu 2009-12-31 23:28:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
1 lyzeczka oliwy z oliwek ok 20 minut zalezy jakie grube robisz

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 292 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2691
B-50 probowales tam mieso gotowac? Znalazlem na youtube jak babka kurczaka robi i wyglada ok, nie wiem natomiast jak smakuje..

Jak by wrzucil wola pokrojonego z ta lyzka oliwy, wiesz jak to wyjdzie? Z tego co widze w reklamach to glownie do frytek jest.
Da rade np piec wola 20 minut potem do***ac do niego ziemniakow na kolejne 20 minut i bedzie ok?





tutaj koles fryty robi ale ****a 45 minut ;/






Zmieniony przez - ditchdoc w dniu 2010-01-01 12:33:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
ja robie kurczakak kawalki po 13 minut i jest gotowy wolowina nie probowalem warzywa za***iste wychodza z tego

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 434 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10099
Ditchdoc
jak chcesz robic wolowine to polecam przepis od b-50
https://www.sfd.pl/WOŁOWINA_W_5_MIN-t466028.html
za***iste, daj przyprawe kamisa do gyrosa i jest gites
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 292 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2691
o dzieki, jakos przeoczylem. Widac drobne paseczki a kawal miesa to jest roznica bo smaze takie standardowe steki i*****, nawet pies nie chce tego gowna jesc.

Ciezko z wolowina, kupie chyba maszynke do mielenia i bede piekl, ze juz zmielone tez ladnie wejdzie ;P

W pn ogarne ze 2kg antrykotu i ogarne w 2 dni na kilka sposobow. Zobaczymy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
ja jutro spróbuje tylko, że dostałem mięso z udźca ale to chyba za bardzo się nie różni

szkoda tylko, że na grillu elektrycznym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607




z dzisiaj

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2010-01-02 21:40:50

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
ślinka cieknie
jutro ja wrzucę swojego
pewnie i tak się nie uda bo 1 raz zrobię stek
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wesołych Świąt Kucharki i Kucharze !

Następny temat

Sałatka owocowa w 3 odsłonach.

WHEY premium