https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
Jak pisałem na początku, będę miał prosto od rzeźnika. Chcę tylko najpierw wypróbować, z jakiego rodzaju mięsa najlepsze steki bedą mi wychodzić..
...
Napisał(a)
OK, więc przed chwilą zjadłem drugiego steka z rostbefu.
Jest miękki jak ***** nastolatki !
Specjalnie go ugryzłem, jak chciałeś, żebyś mógł ocenić jego miękkość. Mięso generalnie łamie się pod naciskiem zębów..
Rostbef zdecydowanie nadaje ise na steka. Udziec wołowy zdecydowanie NIE.
Pojutrze robię z ligawy..
Jest miękki jak ***** nastolatki !
Specjalnie go ugryzłem, jak chciałeś, żebyś mógł ocenić jego miękkość. Mięso generalnie łamie się pod naciskiem zębów..
Rostbef zdecydowanie nadaje ise na steka. Udziec wołowy zdecydowanie NIE.
Pojutrze robię z ligawy..
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
Dzięki ! Niestety wątpię, aby to mięcho, tak, jak u Was nadawało sie odrazu na grila i było zjadalne. Bez marynaty może byc ciężko, aczkolwiek sproobuję i tak następnym razem.
Jutro testuję ligawę !
Jutro testuję ligawę !
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
Poprzedni temat
Wesołych Świąt Kucharki i Kucharze !
Następny temat
Sałatka owocowa w 3 odsłonach.
Polecane artykuły