Szacuny
1
Napisanych postów
94
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1416
mam pytanie do starych wyjadaczy tego forum:
cwicze juz od roku(z krotka przerwa na wakacje:) i niestety caly czas mam problem z przyrostem masy jestem wysoki 192 cm i chudy 74:/ zadna dieta nie pomaga gdyz wszytsko zdaze spalic zanim dojde na silownie... dotad nie urzywalem suplementow poza kreatyna a moze tu powinienem szukac rozwiazania, jak tak to co powienienem zarzywac? pozdro!
Szacuny
1
Napisanych postów
94
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1416
to moze poradzicie mi rowniez czy powienienem jesc wszystko co mi w panidnie w rece(jak radzi mi qmpel z silowni)czy moze trzymac sie ustalonych proporcji i jeszcze jak ktos by mi mogl powiedziec jakich efektow powinienem sie spodziewac po gainerze?i ktory uwazany jest za najlepszy, pozdro!
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
nie sadze, zebys odzywial sie tak jak powinienes skoro masz tak mala wage
wina lezy po twojej stronie, wejdz do dzialu odzywianie i uloz sobie sensowna diete z naciskiem na +500 kcal dziennie, dorzuc do tego jakiegos gainera jak juz koniecznie chcesz odzywki i rosnij
Szacuny
1
Napisanych postów
94
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1416
dzieki chlopaki, pojde za wasza rada i jeszcze raz uloze sobie diete z suplementami zoaczekam jeszcze z 2 miechy i zoba zobacze czy to faktycznie przez zla diete, pozdro!
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
spokojnie, kasa sie rpzyda na inne rzeczy.
poczytaj o odrzywianiu w dziale, a jak chcesz coś kupić - zakup sobie carbo - pij po treningu i w trakcie, oraz gainera.Moze byc mass xxl treca.
Gainera dodawaj do posiłków lub miedzy nimi, ale ja bym radzil do posiłków.Do tego zakup oliwę z oliwek extra virgin i popijaj ze 30 ml dziennie.
ps. fajny mix - jabłka smażone, ryż i twaróg - dobre, szybkie i skuteczne.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"