nie wazne jest to jak mocno sie dostanie ale wazne jest to jak mocno uderzysz!!!
...
Napisał(a)
Hej miałem taki problem . Dziś sylwester a ja ide po mieście z 2 kumplami i podskakuje do mnie gosciu i gada do mnie ze dostanie wpie..ol !!! Ja w grubej kurtce bo zimno i ruchy mialem ograniczone przez ta kurtke !!! i mam pytanie co zrobic aby gosciu padl ?? nawet go nie kopnąłem bo mialem kalesony i spodnie;/ co zrobic aby padl po 1 strzale?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dobrze go trafic ? hmm tzn w co w brzuch? w oko? w ucho?/
nie wazne jest to jak mocno sie dostanie ale wazne jest to jak mocno uderzysz!!!
...
Napisał(a)
Dam ci radę, jak możesz to chodź razem z kumplami i tyle. Wtedy możecie mu naprać w kilku zgodnie maksymą "kiedy ludzi kupa i Herkules d***". Nie ma co ujmować się tu honorem, on szuka zaczepki, a nie ty więc jesteś w pewnym sensie usprawiedliwiony.
...
Napisał(a)
pierdyknij z łokcia w morde ...
Moja poezja: http://www.sfd.pl/Tomik_poezjii_kulturystycznej_refluxxxa__-t372603.html
Nie samym chlebem żyje człowiek, ale i kurczakiem, który cenne białko zawiera !
...
Napisał(a)
bylem z kolegami a oni stali jak slupy;/
...
Napisał(a)
zmień kumpli
spójrz prawdzie w oczy wiesz ze nie miąłbyś szans wnioskuje po założeniu tego posta to olej typa powiedz mu ze jesteś cieniasem nie szukasz dymu spokojnie żyjesz jeszcze nie waliłeś/ chciałbyś zaznać życia to na bank pomoże skruszy mu sie serce i cię i twoich kumpli ocali

spójrz prawdzie w oczy wiesz ze nie miąłbyś szans wnioskuje po założeniu tego posta to olej typa powiedz mu ze jesteś cieniasem nie szukasz dymu spokojnie żyjesz jeszcze nie waliłeś/ chciałbyś zaznać życia to na bank pomoże skruszy mu sie serce i cię i twoich kumpli ocali

...
Napisał(a)
sciagasz na chwile kurtke dajesz koledze, wypier88lasz mu takiego strala ze nie wie co sie z nim dzieje ubierasz kurtke i idziesz dalej... wiekszosc takich kozakow tylko udaje.. sam mialem kiedys podobna sytuacje... jeden strzal i sprawa rozwiazana.. a co do kolegow to nie chodz z nimi jak jest ciemno ;P
...
Napisał(a)
z tulipana go ! 

Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!