Mam 160 cm i waże 50 kg.Nie chce sie specjalnie odchudzac,od kilku dni cwicze na stepperze,chodzi mi tylko o to zeby ujedrnic poslatki.chcialabym wiedziec ile razy w tygodniu i po ile minut powinnam cwiczyc zeby zniknal nadmiar tluszczu z mojej pupy(celulitis)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam :] moim zdaniem sam stepper tego nie zalatwi.
Aeroby powinno sie robic po 60 min.Polecam troche pobiegac,odzywiac sie stosownie,rowerek,zginanie podudzi lezac na maszynie no i jak najbardziej stepper.Dział odzywianie Dział trening poszperaj a wszystko bedzie dobrze ;]pozdrawiam i zycze powodzenia w doazeniu do celu;]see uuu
Aeroby powinno sie robic po 60 min.Polecam troche pobiegac,odzywiac sie stosownie,rowerek,zginanie podudzi lezac na maszynie no i jak najbardziej stepper.Dział odzywianie Dział trening poszperaj a wszystko bedzie dobrze ;]pozdrawiam i zycze powodzenia w doazeniu do celu;]see uuu
idz w strone swiatla
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czemu prostowniki się kurczą na dole?
Następny temat