Cześć :) Dostałam niedawno w prezencie stepper prosty, ja sama nie znam się w ogóle na ćwiczeniach (dlatego też proszę o wyrozumiałość) i dlatego też postanowiłam napisać na forum. Chciałam się dowiedzieć, czy ćwiczenia na stepperze będą odpowiednie dla osoby, która nie koniecznie chce zrzucać kilogramy, chce ujędrnić uda, łydki i "napompować" pośladki? Jak długi powinien być codzienny trening na takim urządzeniu by efekty były widoczne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Uzupełnij ankietę :)
Regulatny trening na steperze napewno wmocni tylnią część goleni i przednią ud jednak z napompowaniem pośladków już niekoniecznei tak dobrze sobie radzi :)
Regulatny trening na steperze napewno wmocni tylnią część goleni i przednią ud jednak z napompowaniem pośladków już niekoniecznei tak dobrze sobie radzi :)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!