Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
198
Witam po roku czasu ;)
Mam problem ...
kupilam mini steperek jakis czas temu i dosc duzo na nim cwiczylam i wlasnie zareklamowalam go juz 3 raz :( i kolejny raz walcze z firma o nowy steperek ...
chcialabym kupic steperek porzadnej firmy
prosze doradzcie mi jakiej firmy stepery sa dobrej jakosci
bo mnie juz ... trafia :(
na jednym to miesiaca nawet nie ucwiczylam bo sie rozwalil ...
Szacuny
6
Napisanych postów
1838
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38624
steper to najgorsze rozwiązanie jeśli chodzi o przyrządy do ćwiczeń aerobowych ponieważ angażuje najmniej mięśni, jeśli nie chcesz siedzieć to możesz kupić orbitreka choć zdaję sobie sprawę też że kasa się tez liczy, ale też słyszałem że stepery się szybko psują więc jeśli chcesz poszaleć to taki porządny steper będzie kosztował w cenie orbitreka
Szacuny
6
Napisanych postów
1838
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38624
ale jak za bardzo zacznie sie bujać (bo tak będzie gdy zacznie wymachiwać rękoma, i czym tam będzie jeszcze chciała ) to bardziej prawdopodobne jest zniszczenie stepera w niedługim czasie
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3255
Nie wiem jak wy ale ja po cwiczeniu na steperze - cwiczylem jakies 8 miesiecy, 3 - 4 razy w tygodniu musialem pojsc do lekarza bo strasznie mnie bolaly kolana. Jedna z sugestii lekarza bylo - zapomnij o steperze - to jest najkrotsza droga do rozwalenia kolan - jezeli cwiczenia tego typu to bieganie, rower, plywanie.
Dlatego zostawilem stapanie i przestawilem sie na rower stacjonarny i basen - faktem tez jest ze moje problemy z kolanami sa duzo mniejsze.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
198
o dzieki za odpowiedzi :)
jednak nie bardzo sie dowiedzialam jaka firma moze mi zapewnic dlugotrwale cwiczenie na steperku no ale ...
cwiczylam rok na steperku oczywiscie z przerwami na reklamacje
i widzialam ze moja pupa sie zmniejszyla a miesnie na udach zaczely sie ładnie "rysowac" :)
i to właśnie dzieki Tobie Tyka :) ...
bo Ty dałes mi takiego "kopa do cwiczen"
niestety na silownie nie mam czasu a na steperku moge cwiczyc wieczorkami
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
198
o dzieki za info
a po drugie myslalam ze steperek na dluzsza mete to dobra rzecz no ale skoro tak mowisz bede musiala cos zmienic
jakis czas temu cwiczylam na silowni i steperku - zaraz po cwiczeniach - przez 2 miesiace i widzialam duzo lepsze efekty niz teraz keidy cwicze na samym steperku i nie wiem czemu tak jest ?
mam zamiar zaczac biegac na wiosne to juz postanowione ...