"Nie umrzesz za mnie, wiec nie mów mi jak mam żyć"
...
Napisał(a)
Witam tak jak w temacie.. bije Tren A alphy dwa razy w tyg. po 100mg i mam problem ze spuchnietym posladkiem niby nie boli, no ale wizualnie to juz widac dosc mocno i czuć miesień cieply i twardy ... coś skutecznego na to? Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jak miejsce iniekcji było odczuwalnie cieplejsze to na 100% stan zapalny, opcje dwie przy robieniu szota dostało się jakieś dziadostwo lub alfa schodzi na psy, mierz sobie gorączke jak będziesz miał podniesioną to zasuwaj do lekarza.
...
Napisał(a)
susta, master i wins ale każdy środek bije w inne miejsce, tak wiec na ten pośladek przypada mi tylko tren
...
Napisał(a)
jak boli i puchnie to kiepski srodek,w jakim celu wbijasz to oddzielnie???jak zmieszasz może pomoże
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dremonic nie jest to zrost?
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
nie mam pojecia, troche wbijam już czasu wiec może ... ale to troche duże i zrobiło sie po trenie po wcześniejszych środkach nie miałem tego problem, wiec chyba raczej celuje w produkt
...
Napisał(a)
spróbuj tradycyjnego okładu ze spirytusu, powinno pomóc. Możesz też dać tabsa olfenu, albo diclac duo na wszelki wypadek przeciwzapalnie.
...
Napisał(a)
AleksDremonic nie jest to zrost?
Też myslę, że po prostu trafiłeś w zrost, też tak miałem i po 2-3 dniach samo zaczęło schodzić
Możesz dać naproxen w tabsach przeciwzapalnie
...
Napisał(a)
Panowie dzięki za rady, na dziś wyglada to tak, że schodzi pomału.. za poradą lodzianina wbiłem dzisiaj mastera w najbardziej spuchniete miejsce (z nadzieją, że nie wyciągne ropy hehe ) i o dziwo jakby pomogło,a może sobie wmawiam. Zaopatrze się w coś przeciwzapalnego .. spróbuje wbić tren w udo.. i zobaczę co się wymodzi, bo przestać go używać troche szkoda hehe.Pozdr i szerokości
...
Napisał(a)
Lodzianinowi o co innego chodzilo
ale grunt ze nie jest gorzej 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Test,bold
Następny temat