SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

soczysta piers z kuraka

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 92164

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607












jak ktos ma dosc jedzenia suchego kuraka ponizej daj elatwy sposob na soczysta piers

250g piersi z kurczaka
przyprawy
2-3 lyzki oliwy
30-80ml wody

przygotowanie;
piers pokrolic w plastry /kawalki jak kto lubi
przyprawic ulozyc na folie aluminiowa
oliwe z oliwek zmieszac z ciepla woda i wylac na kuraka
po czym jeszcze raz przyprawic
ma byc tyle wody zeby kawalki byly podlane woda do polowy
zawijamy i do piekarnika na 30-35 minut

wartosci odzywcze;
b-50g w- 0 t-ok 8
kalorie ok 330



Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-10-16 15:46:20

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 451 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25423
całkiem fajnie musi smakować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 50 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 29299
Fajne sog.Czyli ma sie piec zawiniete w folii?

Trza być twardym, nie miętkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 420 Napisanych postów 20241 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 171132
super

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
tak

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1650 Wiek 50 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 29299
Ok,dzięki,chciałem się upewnic

Trza być twardym, nie miętkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 3554 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 49349
super wyglada za niedługo tego sprubuje

- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 236 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3376
Jakie przyprawy można do tego dodać ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 571 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35898
A do jakiej temperatury piekarnik rozgrzać?
SOG
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 363 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10625
b-50g

sog za przepis, smacznie wygląda, smacznie smakuje

Dieta to podstawa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
ja daje na 6

po 25 min sprawdz sobie czy juz miekie

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-10-16 18:30:44

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

omlet z płatkami owsianymi i jogurtem truskawkowym pycha

Następny temat

Spaghetti z kurczakiem

WHEY premium