...
Napisał(a)
witam mam taki problem lekki. otoz jak robie MC , i robie faze negatywma, tj opuszczanie sztangi na podloge, zazwyczaj zachaczam nia lekko o kolana. na drugi dzien kolana mam w siniakach od sztangi. czy wy tez zachaczacie sztanga o kolana przy MC?>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kiedyś zachaczałem i zawsze kolana miałem obite, jednak od pewnego czasu z pomocy trenera udało mi się tego uniknąć, a dokładniej dzięki małej wskazówce "pochyl się bardziej". To, że sztanga dotyka kolan jest tylko i wyłącznie błędem technicznym i da się go łatwo wyeliminować ;)
...
Napisał(a)
wlasnie troche boje sie pochylac, aby nie robic kociego grzbietu;/ no ale nic trzeba chyba bedzie tak probowac... thx
...
Napisał(a)
To zmniejsz ciężar i postaw na technikę

Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.
...
Napisał(a)
pierwsze 2 serie robie po 15, 12 ruchow i tu sa bardziej techcnicze a nastepne dwie po 10-8 i tu juz jest wiekszy ciezar. jakbym robil 4 serie na srednim ciezarze i pilnowal max techniki to bym nei poczul plecow :(
Zmieniony przez - heheh123 w dniu 2008-05-03 13:15:46
Zmieniony przez - heheh123 w dniu 2008-05-03 13:15:46
Polecane artykuły