Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

rozstaw kół gimnastycznych

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 334

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 142 Wiek 66 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2491
Miesiąc używania kółek i dopiero przyszło mi do głowy że rozstaw kółek ma znaczenie, o robieniu czegokolwiek prócz utrzymaniu nie było mowy w końcu sprawdziłem i okazało się że mam 95 przy 45 cm rozstaw ramion.

class="link" target="_blank">Tu wprowadź tekst linku...
Nawet otwory miałem na właściwy rozstaw tylko założyć haki

?feature=share" class="link" target="_blank">wąski rozstaw drążka
teraz mogę pofikać.
1

starzejemy się tylko z własnej woli, ale nie musimy tego robić

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12661 Napisanych postów 31244 Wiek 76 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1136576
I przy jakim rozstawieniu lepiej się czujesz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 142 Wiek 66 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2491
przy wąskim mogę robić dipy, przy szerokim tylko utrzymywać pozycję szeroki byłby dobry gdybym szukał utrudnienia, ale ja nie jestem mocny na poręczach.
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
będę kombinował z zamontowaniem poręczy jak nie w domu to na działce rury mam ładne tylko muszę pokombinować z mocowaniem.
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12661 Napisanych postów 31244 Wiek 76 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1136576
bogus1959
będę kombinował z zamontowaniem poręczy jak nie w domu to na działce rury mam ładne tylko muszę pokombinować z mocowaniem.
Kółka dają lepiej popalić niż poręcze!
Nie trudziłbym się z poręczami gdybym miał kółka!

Na problemy z barkami mogą pomóc zwykłe obroty ramion bez obciążenia z maksymalnym zakresem ruchu - ramię wyprostowane a ruch podobny do wkręcania żarówki. Czyli można robić z ramieniem w górę lub w poziomie a również w zwisie odchylając ramię w tył i przód. Wykonujemy po 20-30 powtórzeń w 2 seriach.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mięśnie stożka rotatorów.

Następny temat

HYBRID Mike

Spalanie
Polecane artykuły