Szacuny
6
Napisanych postów
1176
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14842
witam:) brakuje mi funduszy a bardzo potrzebuje czegos do robienia aerobow - niestety biegac nie za bardzo moge w dni nietrneingowe tak wiec zmuszony jestem robic afterburny wiec bieganie na dworze dopada np w zimie. chcialem wiec zapytac co sadzicie o takim przyrzadzie:
Szacuny
6
Napisanych postów
1176
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14842
dzieki:) wszystko byloby ok tylko odbior osobisty niestety u mnie odpada. co myslicie w rowerkach i tych przyrzadach ktore podalem wczesniej? beda ok? nie bede sie psuly?
Szacuny
43
Napisanych postów
3159
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31158
w sumie racja...ale po co ma w to inwestowac skoro na tym sprzecie zbyt dlugo nie popracuje? Jesli Ci na prawde zalezy to bedziesz biegac nawet w zime.
Szacuny
6
Napisanych postów
1176
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14842
dziekuje za pomoc:) no coz szkoda - nie wiem teraz czy mam dac sobie spokoj z rowerkiem czy jak. nie chodzi mi o zadne pulsometry, zadna stopery i inne elektroniczne duperele. chodzi mi tylko o to zeby mi sie nie zepsul po kilku uzyciach i byl w miare trwaly no i zebym oczywiscie mogl odpowiednie tetno na nim osiagnac (pulsometr mam) - czy ktorys z tych powyzej sie do tego nadaje?
tak jak mowilem juz wczensiej ja nie stawiam na zaden luksus i wygode w uzywaniu tego - chodzi wylacznie zebym osiagnal odpowiednie tetno i zeby mi sie szybko nie zepsulo to wsyztsko
hm problem w tym ze mam czas na jakas aktywnosc fizyczna tylko 3 razy w tygodniu i chce robic aftrburny wiec po silce musialbym sie przebierac, cieplo ubierac, zjezdzac winda itd;/ dlatego takie cos u mnie odpada