zeby przybrac na tkance tluszczowej to przd snem trzeba jesc wiecej tluszczy czy weglowodanow a moze czegos innego???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
taki ze nie chce wygladac jak szczypior? powiem tak trenuje co dzien a mam taka przemiane materii ze tluszcz mi nie zaszkodzi wiem co robie ;)
...
Napisał(a)
No to wpieprzaj kebaby na noc i popijaj litrem coli, jeśli Twoim priorytetem jest tłuszcz.
...
Napisał(a)
zeby przybrac na tkance tluszczowej to przd snem trzeba jesc wiecej tluszczy czy weglowodanow a moze czegos innego???
Spreparowałeś takie pytanie, więc w ten sposób Ci odpowiadam.
Przybrać na tkance tłuszczowej w cale nie jest trudno, możesz porzucić całkowicie diete i jeść do to Ci sie podoba łącznie z fast foodami i browarami do wieczornego meczu.
Węglowodany są odpowiedzialne w duzo większym stopniu na wzrost tkanki tłuszczowej w organizmie. Jeśli chodzi Ci o to, to znasz już odpowiedź. Jaśniej sie nie da.
Nie wiem w ogóle jaki jest Twój cel i skąd bierzesz takie wzorce? Przecież to nie logiczne
zdr
Spreparowałeś takie pytanie, więc w ten sposób Ci odpowiadam.
Przybrać na tkance tłuszczowej w cale nie jest trudno, możesz porzucić całkowicie diete i jeść do to Ci sie podoba łącznie z fast foodami i browarami do wieczornego meczu.
Węglowodany są odpowiedzialne w duzo większym stopniu na wzrost tkanki tłuszczowej w organizmie. Jeśli chodzi Ci o to, to znasz już odpowiedź. Jaśniej sie nie da.
Nie wiem w ogóle jaki jest Twój cel i skąd bierzesz takie wzorce? Przecież to nie logiczne
zdr
...
Napisał(a)
dzieki bardzo lap soga
wiesz musze troche przytyc zeby zalapac sie do pewnej kategorii wagowej
budowa tkanki miesniowej i spalaniem tego co trzeba zajme sie sam chcialem sie poprostu dowiedziec co bardziej tuczy ;D
wiesz musze troche przytyc zeby zalapac sie do pewnej kategorii wagowej
budowa tkanki miesniowej i spalaniem tego co trzeba zajme sie sam chcialem sie poprostu dowiedziec co bardziej tuczy ;D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!