cos dzis sie stalo zlego normalnie biegam minimum po 40 minut wszystko jest pieknie i gites ostatnio wybiegalem godzine szybkawym tempem to bylo w czwartek wczoraj kupilem kreatyne i zazylem ja dzis rano przed biegiem i nie wiem czy to przez nia czy moze przez buty albo przez to ze w czwartek biegalem godzine nawet ponad ale dzis wyciagnolem 20 minut ledwo zaczely mnie tak nogi bolec w lydkach ze nie dalem rady biec z oddechem bylo wszystko w pozadku czy moze to byc spowodowane kreatyna ?????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
raczej nie,kreatyna poprawia wydolność,po prostu nogi ci się nie zregenerowały,i nie były wstanie wutrzymać takiego obciążenia.
Weapon They Fear
...
Napisał(a)
za często biegasz z tego wynika zmnijesz c zestotliwosc i zobacz jak będzie. Potem powoli powracaj do biegania co drugi dzień. Nie było przypadkiem zadnej zarwanej nocki albo imprezki w piątek:)??
trening.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
imprezki to nie bylo ale przyznam ze w piatek ledwo zylem za malo spie chyba i zaczesto biegam prawie codziennie chyba racja zmniejsze czestotliwosc biegu co za duzo to niezdrowo jak to sie mowi lydki bola chyba za slabo sie zregenerowaly
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!