Witam. Zakupiłem animal flexa (z allegro) i po otworzeniu puszki zaniepokoił mnie widok przebarwień na co niektórych tabletkach ( takich jak na zdjęciu ) Czy ktos już spotkła sie z czyms takim i może mnie oświecic co to jest? Albo raczej czym to jest spowodowane.... ? Nigdy nie widziałem tabletek flexa ale zdaje mi sie ze tych przebarwien nie powinno być. Zwłaszcza ze nie na wszystkich tabletkach owe przebarwienia istnieją...
...
Napisał(a)
Witam. Zakupiłem animal flexa (z allegro) i po otworzeniu puszki zaniepokoił mnie widok przebarwień na co niektórych tabletkach ( takich jak na zdjęciu ) Czy ktos już spotkła sie z czyms takim i może mnie oświecic co to jest? Albo raczej czym to jest spowodowane.... ? Nigdy nie widziałem tabletek flexa ale zdaje mi sie ze tych przebarwien nie powinno być. Zwłaszcza ze nie na wszystkich tabletkach owe przebarwienia istnieją...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Byly slady po otwieraniu pudelka zanim TY go otworszyles???
Wiarygodny sprzedawca?
Wiarygodny sprzedawca?
Wybieraj wielkie rzeczy, przebierając w rzeczach małych...
...
Napisał(a)
śladów nie było czy sprzedawca wiarygodny? cięzko powiedziec w dzisiejszych czasach różnie bywa niby ze na allegro w komentarzach nie ma złych opini pisałem też do niego na maila mówi ze wszystko fabrycznie zapakowane i nie ma mozliwości zeby ktos mógł sie dotego dobierac przedemną...
...
Napisał(a)
Moze kox był przechowywany w niewłasciwych warunkach... Albo poprostu takie maja byc :D Badz dobrej mysli :)
Idem spac, milej nocki :)
Idem spac, milej nocki :)
Wybieraj wielkie rzeczy, przebierając w rzeczach małych...
...
Napisał(a)
ja to ogolni erozwazam 3 wersje : przebarwienie od wilgoci, zabrudzenie od innej kapsulki ( mało możliwe ), wada produkcji
...
Napisał(a)
Odswiezam temat. I jeszcze mam takie pytanie czy flexa mozna brac przy zapaleniu stawów ?
Zmieniony przez - lukaaasz w dniu 2008-11-10 11:31:08
Zmieniony przez - lukaaasz w dniu 2008-11-10 11:31:08
...
Napisał(a)
dobra widze ze chyba nikt nie spotkał sie z czyms takim. ale dzięki za odpowiedzi.... pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!