witam mam 15 lat od roku cwicze systematycznie na brzuch. przez pierwsze pół roku zwykle brzuszki nastepnie brzuszki na laweczce, drażku, abs2 i efekty znikome. mam spasły brzuch pomimo tego ze jestem dosc szczupły 182 wzrostu i 65 kilo wagi. co robic? by pozbyc sie tlusczu i uwidocznic miesnie ktore sa dodam jeszcze ze od jakis 3 miesiecy wogole nie rosna
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. poczytaj artykuly w dziale oodchudzanie
2. zrob dobra diete
3. wklej ja tutaj do oceny
4. wprowadz w zycie wraz z aerobami bo bez nich nie zrobisz kaloryfera
2. zrob dobra diete
3. wklej ja tutaj do oceny
4. wprowadz w zycie wraz z aerobami bo bez nich nie zrobisz kaloryfera
Don't be Pussy!
you can win. you can die. but you can't back down
...
Napisał(a)
nie masz spasłego brzucha, masz kompleksy, albo nieproporcjonalny brzuch do reszty ciała.
Wskocz na fbw kilku tygodniowe.
No bo zobacz:
- jeśli chcesz schudnąć z brzucha, to nie schudniesz. Chudnie się z całego ciała.
- jeśli chcesz do***ać sam kaloryfer, dajesz tylko trening na brzuch to jesteś głupi ;)
Wskocz na fbw kilku tygodniowe.
No bo zobacz:
- jeśli chcesz schudnąć z brzucha, to nie schudniesz. Chudnie się z całego ciała.
- jeśli chcesz do***ać sam kaloryfer, dajesz tylko trening na brzuch to jesteś głupi ;)
„Pain hurts”
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!