witam wszystkich mam pytanie od jakiegos czasu mam problem z barkiem strzela przeskakuje a jak go za mocno nadwyreze to przez tydzien boli i nie moge trenowac,jestem teraz za granica wiec narazie do lekarza nie pujde wiec nniech mi ktos napisze co to moze byc czy to zwyrodnienie czy cos innego jak mozna zadbac o niego czy obwiazanie bandazem cos pomoze jakich cwiczen nie robic dzieki czesc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stary przede wszystkim lekarz, prześwietlenie, diagnoza może mała rehabilitacja. Nie ma co ćwiczyć na pałe bo zamiast poprawić możesz tą kontuzje pogłębić. Moim zdaniem na razie powinieneś unikać ćwiczeń które powodują "przeskakiwanie" i późniejszy ból. A jak wrócisz do Polski to zgłoś sie do lekarza 

Selekcja naturalna, patrzysz która będzie idealna, ta choroba nie jest uleczalna o nie...hehe
...
Napisał(a)
a basen cos tutaj pomoze jak przeprowadzic leczenie z dala od lekarza brac jakies tablety czy kremy rozgrzewajace czy raczej juz tylko lekarz tutaj pomoze
...
Napisał(a)
No pływanie spoko. Nie wiem jak leczyć bo lekarzem nie jestem
Wiem tylko że nie wolno lekceważyć takich rzeczy. Maści to też róźnie, jeśli jest to stan zapalny to wtedy nie możesz używać rozgrzewającej bo jesczze pogorszysz sprawe. Jedyne co możesz póki co zrobić to zapodać glukozamine i witamine C, może w jakimś stopniu poprawisz sprawe a na pewno nie zaszkodzi
.
Zmieniony przez - _kostek_ w dniu 2007-06-16 17:02:27

Zmieniony przez - _kostek_ w dniu 2007-06-16 17:02:27
Selekcja naturalna, patrzysz która będzie idealna, ta choroba nie jest uleczalna o nie...hehe
...
Napisał(a)
Na razie nie nadwyrężaj barku. Coś z nim musi być nie tak, więc lekarz na pewno się przyda.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!