Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
375
Otoz jestem po 3 strzalach propa(balkan) i po drugim strasznie spuch mi poldupek w ktorego bije tzn po pierwszym strzale nic a po drugim masakra sie zrobila, dupe z tej strony mam twarda jak skale w okolicach iniekcji i do tego jak zepne miesnie to poldupek w ktorego bilem jest conajmniej 2 razy wiekszy(caly nabrzmialy a boli tak ze ledwo siedziec i chodzic moge)
pytanie co robic? teraz bede bil w inne miejsca ale z tym mam czekac az samo przejdzie czy nie bardzo? juz troche soku w siebie wbilem i nigdy takie cos mi sie nie przydazylo
iniekcja standardowa igla 0,6 x 30mm, 1ml soku
doddam ze jak trzeciego wbilem w to miejsce to stan sie pogorszyl
Szacuny
1
Napisanych postów
123
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1501
propek zaczyna działac , bij teraz bw drugi dla równowagi:) a potem we wszystkie możliwe partie mięśniowe:) o kvrwa może coś cie u***ało w dupe poprostu;D
Szacuny
3
Napisanych postów
419
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11345
a czemu ladujesz caly czas w tego samego poslada? nie mogles na zmiane? skoro po drugim strzale cos juz sie dzialo to po co dowaliles nastepnego strzala w to miejsce? mogl sie tam jakis stan zapalny lekki zrobic a ty jeszcze poprawiles to. wez lisc kapusty ubij go mlotkiem do tluczenia kotletów i na noc w ciasne gacie sie wbij powinna troche opuchlizna zejsc i bol bedzie mniej uciązliwy
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
375
wbilem w udo i sytuacja sie powtorzyla, czy niektore propy poprostu moga tak dzialac? czy poprostu prop balkana to jeden wielki shit? bo jeszcze nigdy takiej opuchlizny i bulu po strzale nie doswiadczylem...
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
375
tyle znawcow tematu i nikt sie nie wypowie tylko jakies lolki nie w temacie? tak kazdy chwalil tego balkana a widac nie wychodzi to na zdrowie tylko meta poki co mnie nie zawiodla
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
375
no wlasnie bilem, i samego i omke...
z dupala juz zeszlo ale po kazdym shocie robi sie to samo, na udzie jednak to bardziej odczuwam bo teraz to juz naprawde noga nie da sie ruszyc
Szacuny
3
Napisanych postów
419
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11345
a to dziwne i to bardzo. wyglada to na jakis stan zapalny. to moze odstaw narazie to poki sie nie rozkreciles, odczekaj jakis czas tak z 3-4 tyg i sproboj znowu jak sytuacja sie powtorzy to odstawisz calkiem. moze twoj organizm sie tak broni przed tym. ja teraz bije propa z phenixa i jest wszystko ok troche boli ale w normie