Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
to pech bo faktycnzie odzywki z woda , a z białkeim to inna bajka jak dla mnie.
Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
Olimp System Protein najlepszy smak(wanilia rządzi)i rozpuszczalnośc.
,,Gdy życie doświadcza, to o wene nie trudno...''
...
Napisał(a)
olimp poproawil smaki - to trzeba przyznac - choc wydaje mi sie ze np izolat czekolada - to jakas stara opcja (mialem probki i byl po prostu oblesny, wanilia - dobra)
ale np whey protein complex pinacolada - swietny rześki smak, lekko kwaskowy. Ice coffe - rownież bomba, juz serwowałem sobie z gałką lodów waniliowych i zagryzałem bananem w ramach potreningowego relaksu.
+ dla olimpa za innowacyjnosc w kwestiach organolepcztycznych
ale np whey protein complex pinacolada - swietny rześki smak, lekko kwaskowy. Ice coffe - rownież bomba, juz serwowałem sobie z gałką lodów waniliowych i zagryzałem bananem w ramach potreningowego relaksu.
+ dla olimpa za innowacyjnosc w kwestiach organolepcztycznych
...
Napisał(a)
Mam nadzieję, że smaki ProLongatum też zostaną poprawione. Do tego czasu, po wielu latach przyjaźni (i to naprawdę prawdziwej przyjaźni - byliśmy ze sobą w dobrych i złych chwilach, rano przed treningiem, po treningu, przed snem...) z tym białkiem, postanowiłem zmienić towarzysza - właśnie na SP80.
...
Napisał(a)
Prolo mi nie podchodzilo, ani smakowo ani skladowo
osobiscie preferuje WPC/WPI, ew skromny dodatek innych zwierzecych bialek.
osobiscie preferuje WPC/WPI, ew skromny dodatek innych zwierzecych bialek.
...
Napisał(a)
wph - moze byc, jak w cenie koncentratu i w ilosciw wiekszej niz kilka gram
uwazam iz bialka serwatkowe mają wiecej zalet, jak juz place za bialko w prochu - to chcę serwaktowe
uwazam iz bialka serwatkowe mają wiecej zalet, jak juz place za bialko w prochu - to chcę serwaktowe
...
Napisał(a)
stara wojna kazeina VS serwatka - hehe w drugim numerze Perfect Body podsumowalem czesc tej wojny
Poprzedni temat
"SZYBKI" KONKURS - Pudzianowski vs. Kawaguchi?
Następny temat
Białko - czas wymieszania a czas spożycia
Polecane artykuły