SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WOŁOWINA W 5 MIN

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 45918

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 186 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23967
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 871 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15919
dzięki za przepis
zrobiłem własnie co
szybciej niz kurczk a i mięso lepsze
ciekawi mnie czy mieso z szympansa było by bardziej odpowiednie niz wołowina:)
bo w koncu najblizej nam do szympansów
pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 32 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 460
MMM wołowinka plus przyprawa gyros - coś wspaniałego. ja z ziemniaczkami wcinałem, z ryżem też na pewno pychota
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 81617
B 50 - a gdzie kupujesz wołowinę?

I jak się ona <po angielsku nazywa>> Tzn. nie chodzi mi o słówko "beef" oczywiście. Bo ja jakoś do tej pory nie miałem szczęścia z wołowiną tutaj.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 136 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2367
Zrobiłem coś takiego ale ze schabu
Bardzo smaczne, fajnie się chrupie razem z frytkami

Złość sportowa pcha człowieka do przodu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 534 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12809
B 50 na ile wrzucasz wołowinę do actifry? Przymierzam się dzisiaj do Twojego przepisu, kurak już się powoli przejada ;p

jak kto dba tak i ma :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 529 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 49435
Kozacki patent,pierwszy raz zrobiłem i smak za***isty !!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2920 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25539
z-upuje bo kozak - własnie wcinam, ale było 30 minut krojenia 1kg woła
sog!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 793 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18023
Jeśli chcecie bardzo cienko pokroić mięso to polecam je nieco zmrozić (tak żeby twardawe było). Potem ostry nóż i jazda :D

Zmieniony przez - Anqua w dniu 2010-08-06 16:55:30

Jeśli kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 717 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16072
Bardzo dobry przepis SOG
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pierś z kurczaka w jajku z brokułami.

Następny temat

Dusi sie dusi %-) schabik, smaczne warzywka %-) kolorowe takie

WHEY premium