SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

3 składnikowy baton proteinowy.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 13566

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 289 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7805
Heavy cream, which is also called heavy whipping cream in many parts of the country, has a fat content of between 36% and 40% (occasionally 42%)

http://www.ochef.com/287.htm 

"Na chvj mi kaloryfer, skoro mam kocioł grzewczy? "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
w0jt Dana White
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 13762 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 93464
w sumie przetestuje , ale śmietanę dam raczej 18

Business as usual

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wojt mysle ze to bedzie za malo, po to tlusta zeby byla bardziej scisla. ale w sumie mozna zawsze ***nac w pudelko i jesc taki bardziej kremik niz baton.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 34 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 113
jakies pomysly co mozna dac zamiast tej smietany?
jakies inne zrodlo DOBRYCH tluszczy (bo smietana chyba nie jest najlepszym wyborem jesli chodzi o 'jakosc' fetu?), ktoro tez spelni swoje zadanie w robieniu konsystencji?
bo oliwa/mct chyba srednio by sie komponowaly...:/



p.s. ktos robil to z ostrowia?:)
nie ma problemu?

Zmieniony przez - jankom w dniu 2009-09-09 06:39:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 557 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24492
jestem ciekawy czy ktos zrobil to ze smietaną 18 % , jak wyszlo? batoniki czy raczej taka ciapa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 122 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4547
Mi to wyszło z mlekiem 0,5 ;D z tym , że w innych proporcjach.
40 Białka (nitroprogen)
50 Masła (sante)
i mleka na wyczucie ;D (prawdopodobnie ok 20-40 ml), konsystencję to miało krówko/batonika - nie było lepkie (można było uformować) ale ciągnące się. Po wsadzeniu do lodówki o wiele lepsze ;] Podobne w smaku do tych batonów czekoladowych z olimpu.

As real as it gets

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 286
I kiedy takiego batona spożyć przed czy po treningu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ani przed ani po

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 286
To kiedy??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
jak nie przed ani nie po to chyba w ciągu dnia jako inny posiłek ...

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

kurczak curry z marchewką i makaronem ryżowym

Następny temat

MEGA JAJECZNICA by Malinowa

WHEY premium