SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Baton sezamowy (LC)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4916

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 3119 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 69532
Hejka, chciałem podzielić się z Wami fajnym przepisem na batony białkowo-tłuszczowe.
Przepis jest prosty i szybki, a batony fajnie sprawdzają się jako posiłek do pracy/szkoły.

Ja dzielę całe ciasto na 5 porcji, makro na jedną porcję wychodzi 20g B / 7g WW / 20g T ~300kcal

Można dodać opcjonalnie aromat i słodzik. Ja dodałem 50g erytrolu.



1.Sezam, pestki dyni i migdały prażymy na rozgrzanej patelni
2. Otręby gryczanne mieszamy z mlekiem, i 100ml wody.
2*. Doprowadzamy do zagotowania otręby, następnie musimy je wystudzić, gdy będą chłodne dodajemy białko.
3. Mieszamy otręby z prażonymi ziarnami
4.Do masy dodajemy białka jaj i mieszamy całość
5. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 20-30min.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 135 Napisanych postów 324 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2260
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 896 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 36654
Sog, śledzę dziennik i na pewno zrobie, akurat przyda się na CN :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 3179 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 45896
sog,zrobię w najbliższym czasie
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94443 Napisanych postów 364369 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1668933
po prostu super !!
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94443 Napisanych postów 364369 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1668933

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 864 Napisanych postów 4961 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83572
wychodzą jakieś bardzo twarde?
1

Per aspera ad astra

Nie ma odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 3119 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 69532
Nie, są w miarę miękkie a pestki dyni chrupią :)
Nie są jak sezamki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 864 Napisanych postów 4961 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83572
no to spróbuje zrobić, bo może to być fajna przekąska. SOG
1

Per aspera ad astra

Nie ma odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 9929 Napisanych postów 5612 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18329
super przepis !!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 29 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13446
Super sprawa, zrobię niedługo :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kurczak po obróbce termicznej następnie blendowany i wypijany

Następny temat

Filet z piersi kurczaka

WHEY premium