SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kurczak po obróbce termicznej następnie blendowany i wypijany

temat działu:

Kuchnia SFD

Ilość wyświetleń tematu: 1876

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 149
Kurczak po obróbce termicznej następnie blendowany i wypijany . Czym to jest? Ostatnio przeczytałem artykuł że dostarczenie w takiej płynnej formie kurczaka do organizmu jest najlepszym i najlepiej przyswajalnym sposobem ale czym jest taka "obróbka termiczna" Jak to zrobić i z czym się owego kurczaka blenduje?

siemasz

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4499 Napisanych postów 35780 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263040


obróbka terminczna czyli usmażenie, upieczenie itd

takie pytania zadajemy tutaj:
https://www.sfd.pl/PORADY_W_DZIALE_KUCHNIA_SFD__czyli_pojedyńcze_pytania_na_temat_gotowania_cz.2-t1004217.html

nie zakładamy nowych tematów

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Czy z takiej mieszanki można robić masło orzechowe???

Następny temat

Baton sezamowy (LC)

WHEY premium