siemasz
...
Napisał(a)
Kurczak po obróbce termicznej następnie blendowany i wypijany . Czym to jest? Ostatnio przeczytałem artykuł że dostarczenie w takiej płynnej formie kurczaka do organizmu jest najlepszym i najlepiej przyswajalnym sposobem ale czym jest taka "obróbka termiczna" Jak to zrobić i z czym się owego kurczaka blenduje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
obróbka terminczna czyli usmażenie, upieczenie itd
takie pytania zadajemy tutaj:
https://www.sfd.pl/PORADY_W_DZIALE_KUCHNIA_SFD__czyli_pojedyńcze_pytania_na_temat_gotowania_cz.2-t1004217.html
nie zakładamy nowych tematów
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Poprzedni temat
Czy z takiej mieszanki można robić masło orzechowe???
Następny temat
Baton sezamowy (LC)
Polecane artykuły