Lepiej chudy/półtłusty i oliwa.
to powiedz mi czemu lepiej?
po cholerę ograniczać ten tłuszcz z twarogu? tutaj pasuje idealnie
mamy nasycone , które też są potrzebne i nie mamy ww! można śmiało je wcinać
na + dochodzi też to, że tłusty jest mniej przetworzony i dużo smaczniejszy
a oliwą tak czy siak można go podlać
Jest chudy i musi ich dostarczać przez cały dzień
musi dostarczyć kalorii, nie węgli
to mit d, że do budowania masy potrzeba w***** węgli
na cholerę mu te ciągłe skoki insy?
niech se trzustka odpocznie
tyle insy może jedynie prowadzić do insulinoodporności, cukrzycy
warto także zauważyć fakt, że większość chorób cywilizacyjnych dotknęła społeczeństwo wraz z wprowadzaniem rolnictwa i dużej ilości ww do konsumpcji
zresztą szczegóły wpływu ograniczenia ww na zdrowie można wyczytać w książkach 'życie bez pieczywa' czy '
paleodieta dla sportowców'
mówisz, że jest chudy.. ma szybką przemianę materii?
no! toteż warto zwrócić uwagę na to, że ww podkręcają tarczycę co utrudni mu trzymanie + bilans