Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
193
Witam.A wiec sprawa sie przedstawia tak że ludziska powiedzcie jak i z czym mieszac (oprucz wody bo ona odpada) SERIOUS MASSA
dzis zrobilem szejka :
Połowa miarki czyli 89gram
350 ml mleka 3.2%
miksowanie ok. 2min
i grudy mialem okrutne i nie da sie wogule pic smak mam czekoladowy
normalnie pływają sobie małe kuleczki i pełno ich jest. Z góry dzieki i prosze o odpowiedzi :(
Zmieniony przez - Rogalinio w dniu 2009-01-02 20:37:02
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
193
tylko że mieszam w takim duzym pojemniku 1litrowym , mieszam mixerem ale dalej sa . i nie wiem sam co robic może mleko za dużo tłuszczu bo mieszałem z 3.2% sam juz nie wiem hehe .
Wspomne że kiedys mialem MAGNUM 8000 to pomixowalem 1.5 min i była gitara bez jednej grudki a tutaj mam masakre :(
Zmieniony przez - Rogalinio w dniu 2009-01-02 21:40:24