BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Można spożywać te batoniki na redukcje ? Bo się zastanawiam czy tych węglowodanów nie za dużo ?(dietę wysokobiałkowa)
...
Napisał(a)
W pierwszym przepisie nie trzeba dodać mąki?
Zaraz będę robił i wkleję fote jak wyszło
Zmieniony przez - pierdlak w dniu 2008-12-31 14:05:24
Zaraz będę robił i wkleję fote jak wyszło
Zmieniony przez - pierdlak w dniu 2008-12-31 14:05:24
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A czy zwykłe białko/odżywkę można poddawać obróbce temperaturowej? Zawsze czytałem, słyszałem że nie można przekraczać 40 stopni C. A jeśli chcemy robić wypieki, czy dodawać proszek do zupy czy innych posiłków na ciepło, to musi być specjalne białko/odżywka, taką ma w ofercie między innymi Universal. Jest specjalnie przeznaczona do obróbki termicznej.
Prawda czy mit?
Tylko nie piszcie odpowiedzi w stylu: a czemu nie można (chyba dlatego, że białko ścina się w 40 stopniach i traci swoje właściwości?)...proszę o konkrety dlaczego można.
Prawda czy mit?
Tylko nie piszcie odpowiedzi w stylu: a czemu nie można (chyba dlatego, że białko ścina się w 40 stopniach i traci swoje właściwości?)...proszę o konkrety dlaczego można.
...
Napisał(a)
czegos takiego potrzebowalam
SOG
jak wejdzie
SOG
jak wejdzie
na redukcje nadszedł czas....
...
Napisał(a)
Probowal ktos robic z calych jaj te batoniki ?
wyjda normalne jak dam z żółtkami ?
wyjda normalne jak dam z żółtkami ?
...
Napisał(a)
powiedzcie co z tymi jajkami mozna wrzucac całe razem z zoltkami? szkoda mi zoltek a nie mam co z nimi zrobic
The Great Seal Of State Of CALIFORNIA
Poprzedni temat
dla znudzonych twarogiem :)
Następny temat
OMLET LOW CARB
Polecane artykuły