Szacuny
1
Napisanych postów
1546
Wiek
49 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31468
oj nie czepiajcie się co ja zrobię że nie lubię świeżych ryb o owocach morza nie wspomnę. Na sam ich zapach robi mi się niedobrze.
A tunę i tak rozrabiam z poszatkowanymi pieczarkami z puszki i ogórkiem kiszonym. Do tego przyprawy oczywiście.
Szacuny
1
Napisanych postów
1546
Wiek
49 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31468
Wiesz chyba masz rację, bo uświadomiłam sobie właśnie, ze ja nie lubię ryb na ciepło bo wtedy ten zapach jest intensywny ale przecież mogę je gotować czy smażyć i jeść później na zimno w takiej właśnie sałatce. Dzięki
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
(CYTAT)
"Nie wiem, zdaje mi się, że żyjemy w czasach gdzie wszystko jest sztucznie hodowane."
Jeszcze nie wszystko :) Ryby żyją też w morzach!
Np. Większość Islandczyków utrzymuje całe swoje rodziny z połowu ryb morskich! Mówie tylko o pięknej Islandii, a jest wiele takich wysp, państw itd! Jeszcze nie jesteśmy na dnie :)
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5
przypuszczam że z tą pangą jest tak jak kiedyś było z olejem rzepakowym.Media głosiły żeby nie używac bo to trucizna (lata 70-te)a dzisiaj najlepszy olej do smażenia i nie tylko.
Szacuny
29
Napisanych postów
4524
Wiek
34 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
33482
rzepakowy ? najlepszy olej do smazenia ? co do pangi to ... ja sie tym nie przejmuje, jem od czasu do czasu, co prawda jak mam wybor to kupie mintaja, ale panga dla odmiany tez czesto wpadnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
132
Panga i kurczaki byly podstawa mojej diety wysokobialkowej i zlapalem grzybice; grzybice powstaja od wzmozonej ilosci antybiotykow, sterydow, a tym wlasnie, teraz juz wiem, sa nafaszerowane moje byle produkty odzywcze :(