maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
mnie wartosci nie interesuja latwo obliczyc zalezy co dasz do srodka ja dalem np gainera i bialko
...
Napisał(a)
szczerze to mi ślinka cieknie
...
Napisał(a)
na sniadanie dobre
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
a musi być w tym gainer albo białkowa czy można zrobić bez odżywki jako zwykłe ciasto?
...
Napisał(a)
"ja osobiscie daje okolo 40 gram bialka kokosowego"
co to jest białko kokosowe? sa wiurki kokosowe ale białko?
co to jest białko kokosowe? sa wiurki kokosowe ale białko?
...
Napisał(a)
a czym to sie wlasciwie rozni od zwyklego sernika?
http://www.sfd.pl/Wysu_-_budowanie_formy:_-_nowe_str.10_/_14_/_17-t435427-s33.html - aktualna forma
http://www.sfd.pl/Wysu_/_Mój_Dziennik_Trenigowy,_po_prostu:-_-t477506.html - moj dziennik treningowy
...
Napisał(a)
orginalny przepis jest bez bialka i gainera wiec mozna bez. bialko kokosowe to jest bialko o smaku kokosu
Od zwyklego sernika rozni sie to tym ze nie zawiera cukru i ma znikome ilosci weglowodanow. Jesli ktos jest na diecie a nie potrafi juz wytrzymac bez czegos slodkiego to takie ciasto jest idealne.
Zmieniony przez - Marcin_Olb w dniu 2008-10-11 15:48:31
Od zwyklego sernika rozni sie to tym ze nie zawiera cukru i ma znikome ilosci weglowodanow. Jesli ktos jest na diecie a nie potrafi juz wytrzymac bez czegos slodkiego to takie ciasto jest idealne.
Zmieniony przez - Marcin_Olb w dniu 2008-10-11 15:48:31
1
...
Napisał(a)
Wg. mnie nie ma tam jakiegoś lepiszcza które podczas pieczenia utwardzi ciasto (mąka itp.). Ja aktualnie je piekę( nawiasem mówiąc dodałem cukier więc już nie jest low ) i zamiast 25/30min pieke je już ok.50 min i dopiero teraz się utwardza a po 25min to była miękka masa tylko że ciepła. Ale zapowiada się za***iście mmmm... Pozdro
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Super posiłek do szkoły / do pracy na low carb Niezwykle apetycznie to wygląda.
Twaróg jaki tu używamy to zwykły biały twaróg np. chudy?
Zmieniony przez - konar128 w dniu 2008-10-12 16:56:35
Twaróg jaki tu używamy to zwykły biały twaróg np. chudy?
Zmieniony przez - konar128 w dniu 2008-10-12 16:56:35
Poprzedni temat
!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!
Następny temat
Spaghetti Bolonese bodybuilding version
Polecane artykuły