SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84897

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
mnie wartosci nie interesuja latwo obliczyc zalezy co dasz do srodka ja dalem np gainera i bialko

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 657 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3125
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
na sniadanie dobre

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 657 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3125
a musi być w tym gainer albo białkowa czy można zrobić bez odżywki jako zwykłe ciasto?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 657 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3125
"ja osobiscie daje okolo 40 gram bialka kokosowego"

co to jest białko kokosowe? sa wiurki kokosowe ale białko?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1575 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 21287
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2749 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 45388
orginalny przepis jest bez bialka i gainera wiec mozna bez. bialko kokosowe to jest bialko o smaku kokosu

Od zwyklego sernika rozni sie to tym ze nie zawiera cukru i ma znikome ilosci weglowodanow. Jesli ktos jest na diecie a nie potrafi juz wytrzymac bez czegos slodkiego to takie ciasto jest idealne.


Zmieniony przez - Marcin_Olb w dniu 2008-10-11 15:48:31
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 657 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3125
Wg. mnie nie ma tam jakiegoś lepiszcza które podczas pieczenia utwardzi ciasto (mąka itp.). Ja aktualnie je piekę( nawiasem mówiąc dodałem cukier więc już nie jest low ) i zamiast 25/30min pieke je już ok.50 min i dopiero teraz się utwardza a po 25min to była miękka masa tylko że ciepła. Ale zapowiada się za***iście mmmm... Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 657 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3125


Coś tam mi wyszło. sogi dla B-50 i Marcina.

Zmieniony przez - Czehu w dniu 2008-10-11 17:13:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 1910 Wiek 4 lata Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 29229
Super posiłek do szkoły / do pracy na low carb Niezwykle apetycznie to wygląda.

Twaróg jaki tu używamy to zwykły biały twaróg np. chudy?


Zmieniony przez - konar128 w dniu 2008-10-12 16:56:35
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

WHEY premium