SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jajecznica

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6765

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 405 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7650
co ma do tego ścinanie? Jak się ścina to nie traci swoich wrtości odżywczych tylko je poprawia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 215 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1159
"co ma do tego ścinanie? Jak się ścina to nie traci swoich wrtości odżywczych tylko je poprawia" Kolega jak masz pleść głupoty to opuść ten temat Bo to co powiedziałes to mnie rozwaliło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 405 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7650
ścięte białko jest lepiej przyswajalne, twierdzisz że w wuniku ścinania zmniejsza się ilość białka.. ilośc białka zmniejsza się w wyniku obróbki termicznej

Zmieniony przez - t137 w dniu 2008-02-08 22:49:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Jednym z czynnikow powodujacych denaturacje bialka jest wysoka temperatura. Powoduje ona zniszczenie struktur II,III i IV rzedowych bez naruszenia I rzedowych. Wartosci odzywcze sie nie zmieniaja.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

oponka na brzuchu a hormony, co robic?

Następny temat

mam takie szybkie pytanie

WHEY premium