...
Napisał(a)
a tak na marignesie pytanie - pewnie bylo wiec prosze o wyrozumialosc - jak wazymy produkty ktore poddaemy obrbce termicznej etc? Np ryz - wazymy przed ugotowaniem? jak jest w przypadku np piersi kurczaka - liczy sie tez waga przed ugotowaniem?
...
Napisał(a)
Ja jem tak:
100 gr ryżu białego gotowanego na mleku (może być na wodzie), po zagotowaniu polać całość już na talerzu masłem stopionym na złoto, posypać cukrem, i ostatnio (ale to dla tych, który lubią słodkie) polałem calość odrobiną miodu, i smak wspaniały :). Według mnie, idealnie nadaje się na posiłek potreningowy (miód= glukoza, ryż= (sami wiecie), masło= tłuszcz (chociaż to za bardzo nie na posiłek potreningowy, ale nie zaszkodzi)
polecam i pozdrawiam...
100 gr ryżu białego gotowanego na mleku (może być na wodzie), po zagotowaniu polać całość już na talerzu masłem stopionym na złoto, posypać cukrem, i ostatnio (ale to dla tych, który lubią słodkie) polałem calość odrobiną miodu, i smak wspaniały :). Według mnie, idealnie nadaje się na posiłek potreningowy (miód= glukoza, ryż= (sami wiecie), masło= tłuszcz (chociaż to za bardzo nie na posiłek potreningowy, ale nie zaszkodzi)
polecam i pozdrawiam...
...
Napisał(a)
ww proste z tluszczem nie zabardzo
ale jak nie masz problemow to OK
ja bym byl juz zawodnikiem sumo po takim czyms
pozdro
ale jak nie masz problemow to OK
ja bym byl juz zawodnikiem sumo po takim czyms
pozdro
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
dodaj do ryzu gotujacego przyprawe w stylu Kucharek czy Vegeta to doda posmaku warzyw, napewno inaczej bedzie smakowac, a o ilosci nie pytaj - sam sprawdz :P
Polecane artykuły