SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2428

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12251
Czy oliwa jest dobra żeby usmażyć filet z ryby lub pierś z kuraka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 85 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7901
Oliwa z oliewk?? Raczej ona nie służy do smażenia tylko do spożywania "na zimno". Chociaż znam takich co na niej frytki smażą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 93 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12251
Nie chodzi mi o dlugie smazenie. Mozna uzyc oliwy czy lepiej cos innego - jakis olej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 5664 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 62767
najlepiej smazyc na PAMie

http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)

I Nie Ma Srania ! %) (c)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
Ja samżyłem na oliwie z oliwek piersi z kurczaka, ale raz trafiłem na taką oliwe z pierwszego tłoczenia ze troche mi smak popsuła, ale tak to nie czułem wielkiej róznicy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3336 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 37390
ja smażyłem na oliwie z oliwek i wszystko good bylo/ tylko jest jeden mały problem cena tej oliwy dlatego często się sięga po olej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 130 Napisanych postów 8967 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 48014
smazyc tylko i wylacznie na tluszczach stalych typu maslo, smalec, kokosowy albo pamie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 347 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38926
Ja bym z tego wywalil maslo. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
czemu ?

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 731 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3713
mozna smazyc na oliwie z oliwek nie widze przeszkód

http://www.sfd.pl/temat274664/  końcowka redukcji by rike

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Charon ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 5388 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 111118
Na oliwie z oliwek krótko i w niskiej temperaturze, filet może być.

Beatus, qui prodest, quibus potest

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Chlebek z LIDLa - dobry?

Następny temat

jak to ugryźść ?

WHEY premium