SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co najlepsze z kaszą ??

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1901

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 2090 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 20230
kasze jem z kura, oliwa i warzywami i tak ciagle mi smakuje wiec tylko zmieniam kasze ( rózne rodzaje ) i warzywa codziennie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6273 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
Rozne zrodla bialka, surowka, oliwa z oliwek.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 98 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6737
styka ale jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to dawać...

-= NaJlEpSzĄ ObRoNą JeSt AtAk =-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 2090 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 20230
zeby kasza była smaczniejsza zmien ja na ryz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 3517 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 21015
z jajeczkiem

sra ta ta ta ta...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ellis ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 126 Napisanych postów 4616 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 53303
chude czerwone mięso to też jedna z opcji
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1669 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52363
biały serek jogurcik naturalny

"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 911
jak wy mozecie jesc kasze gryczana z jajkiem albo jogurtem... ja mam taki przepis na sos koperkowy:

1/3 kostka margaryny
4-5 czubatych łyżek maki (ja uzywam pszennej bo nie wiem czym ja zastapic)
kostka rosołowa knora lub jakis domowy bulion/rosół
gorąca woda
śmietana
2 garście drobno pokrojonego koperku

przygotowanie:
na małych rondelku rozpuszczamy margaryne, kiedy jest juz plynna dorzucamy make i mieszamy aby powstala gesta masa (sami wyczajscie ile dokladnie tej maki) nastepnie dolewamy szklanke goracego bulionu jednoczesnie energicznie mieszajac (jak zle sie wymiesza to pozniej sa grudy ;/) pozniej dodajemy odpowiednia ilosc wrzatku by sos nie byl zbyt gesty jak ma juz odpowiednia plynna konsystencje dajemy śmietane ( ze 2 lychy ) i mieszamy (sos powinien byc bialawy) na sam koniec jak juz sie wszystko udalo dajemy koperek mieszamy i jest gicior :)

musicie probowac mi za pierwszym razem wyszedl niejadalny kisiel ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 15094 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 101723
uuu...syf

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 98 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6737
zobaczymy...

-= NaJlEpSzĄ ObRoNą JeSt AtAk =-

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Miedzy swietami a sylwkiem ?

Następny temat

Twaróg

WHEY premium