Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Mozna nawet wiecej, zalezy od diety. Zacznij od mniejszych porcji jak Cie przycisnelo
...
Napisał(a)
jak najlepiej ja pic? przed, po, czy w czasie posilku?
wole to wypic niz np. wymieszac z ryzem czy innym produktem bo od razu psuje jego caly smak blee..
wole to wypic niz np. wymieszac z ryzem czy innym produktem bo od razu psuje jego caly smak blee..
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
Moze jakas niedobra oliwe akurat kupiles. Mozesz jak chcesz, ja najczesciej w czasie posilku pije, jezeli nie daje do czegos.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
ja dodaje oliwe praktycznie do kazdego jedzenia, nie wyobrazam sobie wrecz posilku bez niej, jak dla mnie nadaje bardzo zpecyficznego aromatu ktory mi mi bardzo odpowiada, polewam nia ryz, dodaje do twarogu czy tunczyka
...
Napisał(a)
dzisiaj wypilem oliwe w sposob "na chomika", praktycznie jej nie poczulem, na koniec posilku majac ostatni kawalek jedzenia w ustach jezykiem rozepchalem jedzonko na boki do policzkow, zatkalem nos, polknalem oliwke, zapilem sokiem i szybko dokonczylem zmagazynowane resztki :)
polecam tym, ktorym nie smakuje ;)
polecam tym, ktorym nie smakuje ;)
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
Przesadzacie hopy z tym smakiem albo siakieś szajse kupujecieExtra virgin poza pieczeniem/na swój sposób przyjemnym/ wchodzi piknie
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
Zapijanie oliwy sokiem to nie najlepszy pomysl
Zmieniony przez - domer w dniu 2005-08-21 12:52:24
Zmieniony przez - domer w dniu 2005-08-21 12:52:24
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Witam!!
Ja używam tylko oliwy z oliwek Extra virgin i to firmy Ballester.
Oliwa z pierwszego tłoczenia ma to do siebie, że pali w gardło i ma żywiczny smak (czyli jest gorzkawa). Jeśli nie tolerujecie takiego smaku to polecam oliwę classic lub light, mają łagodny smak. Oliwa Sansa czy pomace to oliwa z wytłoków oliwnych i nadaje się głównie do smażenia. Polecam wszystkim dbajacym o zdrowie oliwę extra virgin, na zimno czy na ciepło jest super.
Słyszałam, że smak oliwy zależy od rodzaju oliwek z których jest tłoczona. Osobiście lubie ostry i żywiczny smak oliwy bo dodaje potrawom wyrazistego smaku. Polecam!!!!!!!!!
Ja używam tylko oliwy z oliwek Extra virgin i to firmy Ballester.
Oliwa z pierwszego tłoczenia ma to do siebie, że pali w gardło i ma żywiczny smak (czyli jest gorzkawa). Jeśli nie tolerujecie takiego smaku to polecam oliwę classic lub light, mają łagodny smak. Oliwa Sansa czy pomace to oliwa z wytłoków oliwnych i nadaje się głównie do smażenia. Polecam wszystkim dbajacym o zdrowie oliwę extra virgin, na zimno czy na ciepło jest super.
Słyszałam, że smak oliwy zależy od rodzaju oliwek z których jest tłoczona. Osobiście lubie ostry i żywiczny smak oliwy bo dodaje potrawom wyrazistego smaku. Polecam!!!!!!!!!
fan oliwy
...
Napisał(a)
Ciężki trening w drodze do chwały świat jest zbyt duży żeby myć małym !
...
Napisał(a)
Polecane artykuły