SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanko o makaron

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1412

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 448 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10690
chcialem sie zapytac bo 100g makaronu ma okolo 10g bialka i teraz niewiem czy 100g makaronu ugotowanego czy surowego???????????

Zmieniony przez - Karson w dniu 2005-07-31 19:22:16
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 679 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6610
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 448 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10690
jak w obydwu przeciez ugotowany jest ciezszy niz przed ugotowaniem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 47 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 830
oczywiscie ze chodzi tu o suchy makaron, przed gotowaniem, wirnik pomysl troche co sie dzieje z makaronem podczas gotowania??? nabiera on wody a bialka mu nie przybywa, to chyba oczywiste i kazde dziecko to wie 100 gramow makaronu przed gotowaniem zamienia sie w ponad 100 gramow makaronu ugotowanego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 437 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 33773
ilosc makroskladnikow po ugotowaniu sie niezmienia, makaron nabiera wody totez jest ciezszy, logiczne prawda?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Wszystkie wartosci sa podawane przed obrobka produktu.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 279 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1386
ja spotkałem się ostatnio z makaronem, który miał 16,8 gr białka ( oczywiście na 100 gr ). Ale nie o to chodzi, to co podają na opakowaniu, to oczywiście przed ugotowaniem, ale ilość białka i węgli po ugotowaniu się nie zmienia. Po prostu makaron wchłania wodę. Wszystko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 239 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1894
Zamiast makaronu, chyba lepszy RYŻ...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

mam nadzieje ze pomozecie

Następny temat

ckd do oceny

WHEY premium