bo przynajmniej według etykiety OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein posiada na 100gr produktu:
5,28gr tłuszczu
8,80gr węgli
77,46gr białka
gdy ProLongatum
3gr tłuszczu
2gr węgli
82gr białka
ale jedne i drugie sa mieszankami
Pro Longatum:
micelarnej kazeiny 35%,
(WPC) 30%,
(WPI) 15%,
albuminy białka jaja 10%,
hydrolizatu białek serwatkowych-whey peptides-5%
peptydów glutaminowych 5%
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein:
WPC - koncentrat białka serwatki
IE - izolat jonowej wymiany białka serwatkowego
CFM - mikrofiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka serwatkowego
HWP - zhydrolizowane peptydy białka serwatki.
i zasadnicze pytanie: czy ktos orientuje sie jaki jest % zawartość poszczegolnych białek w Whey Protein
bo przynajmniej etykieta i cena wygrywa ProLongatum i sie zastanawiam czy takze wygrywa składem
SAMSUNG ML-3561N A4 USB - 1500zł
Drukarka laserowa, mega wydajna do zastosowań biurowych.
Nowa, nieużywana!!!