Na zdjęciu mój wyrosniety chleb, gotowy do wskoczenia do pieca. Zostawiłam go na noc na kuchennej szafce, gdzie mam dość chłodno, ok. 19 st.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Ilość wyświetleń tematu: 236607
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
FighterXTo może być przyczyną. Naruszyłaś strukturę ciasta.
xxx
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
xxx
FighterXEmocjonalne te baby
xxx
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły